Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah. To oni iz Butmira sto tovara kofere slusali Betovena pustio im Dino Begic. Kulturni dogadjaj godine.
Kad nema aviona moze i Betoven.
Bolje da su Halida
Ko je skonto simfoniju , koja je?
Bolje , podesite ona 3 zidna sata na terminalu sto pokazuju vrijeme u Londonu , New Yorku i Sarajevu . Ni jedan nije tacan ni po kojoj vremenskoj zoni . Ja se shebo kad sam to vidio.
Svirajte sad Kurtzu, što ste klepali love, klepali
intoniras gamo
Zamisli da puste Bubu a neka žemska ispred tebe, a ide ona strofa: " da li znaš kakav ti .akaš imaš bebo".. Hahah
sarajvo i kinšasa,omiljene betovenove zimsko ljetne destinacije
Hahahhh
Obiljezite dolazak wizzaira škutori
Susnica : Mislim da su mnogi svjesni, a mnogi i nesvjesni, da Beograd i Moskva nikada neće imati povoljniji trenutak i povoljniju konstalacija snaga i međunarodnih odnosa u regionu i Evropi za intervenciju u Bosni, nego što će ga imati u nekoliko sljedećih mjeseci. I za radikalske mozgove u Srbiji ovo je istorijska šansa. Kada se istorijski procesi dovedu do ovakve tačke u kojoj protivnici istovremeno vide istorijsku šansu, ratovi nisu izuzetak, već pravilo!
Vela havle
Jest, ali nisu onda poslije ti aerodromi slali medijima blesava saopstenja o tome kako su pustili Simfoniju kroz razglas. Uf joj