Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Interpola i fotografija… Mogu komotno trojicu iz moje mahale odmah odvesti na testiranje…
da su sliku samo objavili ja bi pomislio da je neki igrac iz argentine 80-tih godina
eno ga u Kolobari
Vidi mu fudbalerke 😁
pitam se da li bi ga sud u istocnom sarajevu oslobodio tuzbe, hmm..
Ima hrvatsko drzavljanstvo, bas me cudi od ovih sto zastupaju Europske vrijednost.
Pravosuđe nam je ionako dno dna.
Katoličko-separatistički terorizam se nastavio i poslije. Prije 2 dana je bila godišnjica. 10. februara 1997. godine dogodio se napad u Liska ulici u Mostaru u kojem je ubijen Šefik Sulejmanić, a Seid Maksumić i Safet Radoš teško povrijeđeni, dok su lakše povrede zadobile još 22 osobe Svi ćete doći na red UZP manijaci.
Dogodilo se to na Bajram, kada je stotine Mostaraca bošnjačke nacionalnosti, u koloni koju su predvodili tadašnji gradonačelnik Mostara Safet Oručević i muftija mostarski Seid ef. Smajkić, i uz pratnju pripadnika IPTF-a i SFOR-a, krenuo ka Liska parku u zapadnom dijelu grada u namjeri da obiđu mezarja.
komsije Mirko, Dragan, Rade, Predrag i sl. smrdi su ubijali, pljackali, silovali. Cilj je bio genocid i teritorij. komunjare i jugosloveni
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Kamenjarske pokatolične terorističke činčile.
Ustase su najveca pogan
@strateg samo protiv ustasa ako se ubrajas medju ustase nabijem te na gedoru
@PostenaAdministracij koja ste vi krv ustasku vam mammuu sprcim obojoci
Optuzen "zbog sumnje" u svojstvu oficira, po nekoj zapovjednoj odgovornosti bez navodjenja konkretnih zlocina, pametnom dosta
Baš ima onu pismenu facu
Pobjegao u ljepu nasu ko i ostali