Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mi je blam zbog vas što se šalite čovjeku zbog frljavih očiju. Još mi je više blam mene same što se ismijah samo tako.
Ja evo 3 puta otvorim pa zatvorim post i komentare... kad skontam da se smijem ko budala onda zatvorim jer me stid... pa onda ne mogu da odolim i otvorim opet :D
Nažalost kod ovog mladog dečka je fizički hendikep uticao da bude zaveden.Sigurno je imao kompleks, nedostatak samopouzdanja, nedostatak djevojaka u životu a on mlad.Tamo mu obećali sve i svašta...itd...Ovdje je zajednica podbacila
koja kretencina
Mamu vam jebbem, puna Bosna chetnika genocidasa. Oni vam nisu prijetnja! Mamu vam jebbem srpko hrvatsku!
@1dis Najtop komentar od kad je klixa
Jednog gleda, dvojica se tresu
Sta je ovo jbt 😂
Desnim okom ubija, a lijevog se i sam plaši
Pravi intelektualac tek izašao iz biblioteke
Hapsite one ČETNIĆKU BAGRU po VIŠEGRADU.Ovaj vam ko nesto bitan a na stotine ih ratuju u Ukrajini.Budalastine su ovo pobiše ljude u Siriji iz ruskih aviona i ovo malo sto prežive taj pakao HAPSITE.
Ccc
Jednog gleda dvojica se tresu
potragu za ocima mu trebaju raspisat hahahah
Bože dragi uništiše mladost.
Mediokritet.
kako definišeš mediokritet?
Ovi obučeni kao američka vojska???
Jel ovaj ide kud gleda ili gleda kud ide.