Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erik Nuhanssen 😂😂
@Yokohama Ćim...seljačino. a koju su to domaća imena...Da nisu slučajno turska i arapska Muharem, Muhamed, Husein itd.. ?
@YokohamaSamo Ćamke Durakovic ostao dosljedan iako je zivoo po Amerikama😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Na svaki način treba relativizirati to da je momak musliman i da ima i BiH državljanstvo. Najbolji način za to je da se napadnu Zeman, Kolinda, Kurz i ostali europski političari, da bi se skrenula pažnja sa Nuhanovića i kako se ne bi slučajno dovela Bih u kontekst sa nekakvim terorizmom ili kampovima za obuku terorista o čemu se prića po zemljama EU uveliko. Dobar način je da se spomene Srebrenica to za Srbe na klixu, a Hrvate ustašizirati i Svizac je smotao čokoladu.
Koji k citam na ovom klixu? Ne vjerujem majke mi, likovi pricaju o nekim ebenim crkvama i carstvima iz desetog vijeka, pa kako se uspije otici na tu temu sa ovog smoklje sa potjernice.. Koji je*eni k
Koji k citam na ovom klixu? Ne vjerujem majke mi, likovi pricaju o nekim ebenim crkvama i carstvima iz desetog vijeka, pa kako se uspije otici na tu temu sa ovog smoklje sa potjernice.. Koji je*eni k
Ovome ne treba interpol već kozmetičar.
Saso mange
Vidi ti ove posrbljene i pohrvacene stoke manjinske sto su prodali vjeru Crkve Bosanske, identitet i domovinu za vrecu zita, sto se ismijavaju imenima i prezimenima?
@Zilot Bio si ti moj quuurac, pa Nemanje su Bugari, Beograd je ugarski, dok ga Turcini nisu drpili od Ugara i svoje vjerne sluge, tj. vas nisu njega naselili. Pokusavate drpiti vizantijsku historiju, ali necete razbojnici, historija srpstva i Srbije pocinje nakon RASPADA osmanskog carstva.
@Roin Ah da ti bogougodni bogumili zvani: Mehmed, Alija, Husein, Sulejman... Da sada se secam.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
jubilarni 100-ti 🍾
đe si eriče (od Eric), stara muslimančino! federacija te treba!
Milos Zeman ima prezime semitskog porijekla jer i na arapskom i hebrejskom zeman znaci vrijeme..
Kirbas sve ce nas pohapsiti ko ce ostati u BiH .
Nije platio pojas..
Vako ce za milojkom raspisati crvenu potjernicu😂
Erik Nuhanček😂
Jao glave
A da ga vidi baboooo Da se na interpol poternici nalazi Ajmo ruke gore