Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma obican drogeras. Nema on veze sa islamom. Ni saudijske dzamije u Bosni nemaju veze sa islamom. Ni selefijski pokret. Ni radikalne hodze. Ni mudzahedini. Ni Alijina Islamska deklaracija nema veze sa islamom. Ni Islamska drzava nema veze sa islamom. Ni muslimani nemaju veze sa islamom. Jednostavno, mi to ne vidimo i to se ne desava.
bog najbolje zna pajdo. isti nam je bog i tebi i meni
Svi su SRBI Ratkovi vojnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"On je 2007. godine oglašen krivim za krivično djelo nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija te je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i šest mjeseci. Kazna je potom smanjena na šest mjeseci." Pravosudje..jebem i vas i zakon!
Ovo mora biti nekakva zabuna bezbeli...:-))))
kosa mu je dokaz da nije musliman sobzirom da su muslimani izumili sapun,cetkicu za zube,parfeme i td.
zavedeni, izgubljeni, ..i u svemu tome pocinili zlocine
Cuj osnovana sumlja sto je otisao u Siriju, kad amerikanac ode na bliski istok i ubije Sadama i cijelu porodicu a ni dan danas nemaju dokaze da je ista od zabranjenog oruzija imao to nije terorizam. Amere treba tuziti i proganjati pobili ljude bez razloga a sav svijet suti.
Jbt ja kose, ja masnoće, ccc. Izgubio sam apetit kad sam ovo vidio.
Ma vidi ti "ljepote" i te kose bujne, da ga svaka mama pozeli za zeta. :D :D :D
ma amerikanci i jevreji izmislili
Sta cemo sa americkim i zidovskim terorizmom on je mala maca sta su ta gamad unistila drzava i zivota
Za kurde cemo im halalit, a za ostale ljude koje su pobili neko odgovaraju i bogu i narodu
Nek pijani Senci sad recituje Sprajcu u svom "dnevniku".
kako svi isto izgledaju, duga ruzna brada, blijedi ko sir, svijetle tupave oci, kosa neuredna
Ja mislim da su oni još davno zapoganili neku od arapskih pustinja .... To ti je taj Allahov put ...
Stalno se tupi kako su ekstremisti iz ruralnih sredina, a ova dvojica iz dva grada i nije izgleda Kolinda lagala jer ako ima zvanično 200 i nešto boraca BiH državljana u ISILu plus članovi obitelji plus oni nezvanični to je nekoliko tisuća.
Boze sta li se covjeku desi u zivotu da se odluci na tako nesto? Prazan pogled.... a trebao si biti neciji oslonac Senade...steta zivota
@Dugme glupoća im se desi
@MajKinSincina: A po cemo zakljucujes da je glup? Jesi li ti od onih koji pametnima smatraju samo one koji misle isto sto i ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)