Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi, da su se pokajali za zločine koje su počinili i osudili ideologe projekta velike srbije,sigurno da do ove rezolucije ne bi ni došlo!
@silent: Ja ti nisam dao ni plus ni minus, cijeli rat sam proveo u BIH, van BIH sam proveo ukupno 10 dana otkad znam za sebe, ali ako rata mora biti onda rata mora biti i tu se nista ne moze uraditi. Bolje casna smrt da barem znas za sta si poginuo nego sraman mir (ili primirje kao sto je ovo sada) u kojem ne smijes reci ni kako stvari jesu. Trenutni sistem u BIH je nasadjen nakaradno, podlo i sa dvije lijeve noge gdje je status quo svakodnevnica. Jel ti zelis da zivis tako? Ja ne zelim da se moje dijete svakodnevno budi sa strahom jer je sutrasnji dan neizvjestan. Radije cu za to poloziti zivot ako treba i otici casno nego se svakodnevno kriti po misijim rupama i bojati se vlastite sjene. Onog ko kaze da se u proslom ratu borilo za politicare treba javno upucati. Borilo se za opstanak naroda dok su svi sada zivuci politicari iskoristili priliku i okitili se tudjim perjem, ali ima i za to lijeka...
@Rolfo GENOCIDNA rs MORA na ovaj ili onaj način NESTATI! Na vama je da izaberete .................. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova rezolucija je samo jedan od koraka kojim se zeli dovesti do trajnog rjesenja Balkanskog pitanja. Nista se ne desava slucajno! Srbi u BIH su sami sebi pucali u nogu svojim bahatim i separatisticikm ponasanjem. Prvo su Deytonom prihvatili BIH kao svoju drzavu i onda su cinili sve da je uniste. Sada ce izgubiti i to sto imaju i morace da prihvate regije u BIH. NAROD NE TREBA DA SE BRINE, JER RATA NECE BITI! Znaju to i u Srbiji, i u RS to znaju, da bi novi sukob doveo do velkiog stradanja, u tom slucaju bi Srbski narod u BIH bio najveci gubitnik.Srbija nije ni u kom slucaju zemlja koja moze parirati NATO paktu, a okruzena je sa NATO zemljama.Sto se tice pomoci od Rusa, to je u domenu naucne fantastike, oni imaju svojih problema do guse, i Srbija im doje kao meta za podkusurivanje sa zapadom.Sve u svemu Srbi iz BIH ce morati da shvate da ne mogu vise istrajavati na svom bahtom ponasanju!
Ne, ja nisam reako da bi NATO ratovao za nas, niti bi Rusija ratovala za vas! NATO samo ne bi dozvolio da se otvara novo zariste u Evropi. Moje misljenje je da Srbija ni u kom slucaju ne bi mogla da se ponasa kao 92 godine, i da nahuska Srbe iz Bosne da krenu u novi sukob. Cak i po cjenu ukidanja RS-a.
Bakire karino za sve si ti kriv i babo ti je rahmetli govorio da nisi za politike..
Ako nemas stav odmah ti ga stave..
Koji cirkusss..BiH nema stava!
oci na 9:15h
Kakav jedinstven stav, kad ni pogled nije... Voli me, ne voli, misli, ne misli, gleda, ne gleda... Kako ovakvi tipovi mogu biti zeznuti... Nikako mu na pogledu ne možeš skontati gdje kani opaliti plesku...
Jednog gleda, dva se tresu...
ovo je najbolji ministar, jedno oko na svom poslu drugo oko na uposlenicima
http://www.rtvbn.com/350121/Majkicevu-nisi-pozivao-na-bojkot-28-000-KM
I još jednom na ovaj divni ramazanski dan-hvala bakiru i ostalim izetbegovičima iz srbije. Sve je ovo njihov kukavičluk...
Problem za SDA i HDZ i njihove vođe! Ko je naredio da BiH nema stav o Srebrenici, Pa dobro j*** vam sve što imate i nemate. Žuti, pogotovo ti, hoćeš li sada imati ikakva obraza, makar i ukaljana, pa da odeš u Srebrenicu 11.07. svake godine??? HOČEŠ LI???
Problem za SDA i HDZ i njihove vođe! Ko je naredio da BiH nema stav o Srebrenici, Pa dobro j*** vam sve što imate i nemate. Žuti, pogotovo ti, hoćeš li sada imati ikakva obraza, makar i ukaljana, pa da odeš u Srebrenicu 11.07. svake godine??? HOČEŠ LI???
BiH nema zvaničan stav o Rezoluciji o Srebrenici - TOLIKO O BOSNI KAO DRZAVI! SVAKA NAM CAST! :)
francesko 2: ti ispade jebac hehehehehe
hajde smrdi kmeeee kmeeeee kmeeee kmeeeee