Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je na dobroj lokaciji, koja se može solidno prodati arapima ili turcima brzo će je ukinuti, ne berite brigu!
Dobar je taj v.d. direktor Senad Huseinagić. SDA ga postavila,. čujem zaposlio preko 40 svojijih ljudi, sve bez konkursa, a onih 200.000 KM od ženskog košarkaškog kluba Čelik što je stavio na piramidalnu igru i izgubio je potpuno zaboravljeno. Da je pravne države sjedio bi u na nekom drugom mjestu u Zenici. Al ne da SDA svojih ljudi.
@rekla-kazala da bi što brže skratili svoje muke, glad, bijedu i ostalo, SIROTINJO, na sljedećim izborima obavezno glasajmo za SDA i Radončića. Ako ništa nećemo više razvlačiti akoniju nego ćemo pocrkati od gladi.
Bravo!