Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su bili nepismeni postali su pismeni u kladionici!
kad bi bih muslimani prestali koristiti hrvatski i srpski jezik bilo bi 100% nepismenih.
@KineskiVolvoGeely Napisa tursko kopile
Ja sam u jednom nasemu gradu (da ne spominjem gdje) usao u knjizaru trazeci da kupim jednu odredjenu knjigum na sto je prodavacica rekla: Ne prodajemo mi knjige. To ovde niko ne cita.
Za mene je kultura casa puna pasulja...
Sramota 90 000 konja
Uci sine uci, da budes prvi na birou!
Najvise nepismenih je iz mijesanih brakova i ateista pokazala je statistika
Najveći neprijatelj BiH nije ni hrvat, tj katolik, srbin oliti pravoslavac niti bosnjak ili musliman nego ona/j koji se potpisuje palcem iz tinte.
ni ste vi to dobro izračunali, ima nas kolko hoš ne pismenih
Pih kao treba bit pismen da bi bio Bosnjak, Bosnjak prije svega!
Dodaj tome i par stotina hiljada polupismenih, kojima je ispravno pisati ''biJo, radiJo, neznam, jesenaC...'' i onda skontaš ko glasa za ove probisvjete, koji ih podmite za 100 grama kafe i sok ''razmućaj''! Što je više takvih, lakše je manipulisati masom.
Ostav te se ćorava posla, kako vladati pismenim narodom, što gluplji narod, lakše ga varati i njime vladati, to znaju i ovi nepismeni na vlasti
ne treba njima obrada tabela i texta, da bar znaju zaokruziti list na izborima kako treba, nego i tu prave istu gresku vec 20 godina i vuku sve oko sebe unazad....salu na stranu u svakom slucaju zabrinjavajuci podatak pogotovu u vremenu kada imas sve na dlanu...narad jednostavno nema tu naviku da uci dalje i da se orazuje jer nikad se ne zna kad ce zatrebati, kod nas je samo daj neku diplomicu i svi sretni
jel se u pismene pikaju i oni što su završili travnički univerzitet?
@hazbinatorrrr jadni mi sa takvima, završili fakultet a ne znaju ni šta je učenje
90 000 glasova za SDA, HDZ i SNSD
Ljudi lahko odbace sve što im nije potrebno za život o kojem sanjaju. Kod nas sa fakulteta izađeš apsolutno nepismen. Zaposliš se u javnu kompaniju gdje su također svi nepismeni. Šta će ti uopšte bosanski jezik osim da ga braniš po forumima ye8ući drugima mater.
Jel novinar provjerio da nije zaboravio koju nulu?
sda je ključ