Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece uhavizaj se - volim i cijenom rok ali sevdah je nesto posebno, jedinstveno, nesto sto ce imati sovju vrijednost i u 25 stoljecu. Sevdalinka je gradska pjesma, ne seoska, malo se obrazuj, ne kvari nam sliku o rokerima, oni su vecinom obrazovani ljudi. Il ti nisi nikakav roker nego isfrustrirani ksenofobicar bez obrazovanja i odgoja??? Smiri se, dobro rece covjek, srce ce te strefit...od mrznje i tuge za rodnim krajem
rockeru pazi da ne dobijes srcani udar
VI STE POTPUNO POBUDALILI..U DVADESET I PRVOM STOLJECU SLUSATE: AH MERAKA U VECERI RANE SASTALA SE DRUZBA AKSAMLIJA U SLJIVIKU... RAT JE IZVRSIO DEGENERIZACIJU STANOVNISTVA BIH..SELJAKLUK I PAPANLUK SU ISPLIVALI KAO G O V N A NA POVRSINU I DOK MATICA TO NE ODNESE NEMA NAPREDKA..FUJ, GAMAD OPANCARSKA... JOS SAMO STO OVCE NISTE POCELI UVODITI U TRAMVAJE U SARAJEVU, ALI IH ZATO REDOVNO G U Z I T E KAD IDETE DA POSJETITE SVOJ ZAVICAJ... FUJ.. DAVNO JE BREGOVIC SPJEVAO: NIKAD SE NECU VRATIT U SVOJ RODNI GRAD TAMO ME NE CEKA NIKO, VEC SU IZBLEDJELA SVA LICA... COVJEK JE BIO VIDOVIT..
\"institut sevdaha\" ha ha ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaa e da i to cujem. lud li ste narod do p materine
I poslije Omera - Omer !!!
neka ti je rahmet i lagahna zemlja bosanska........u mom srcu zivi sevdalinka i TI kao njen najveci cuvar
da mu allah dzs podari dzennet i da njegova porodica primi saucesce od svih citalaca sajaeva x .com sevdah izivi i zivjece .