Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ba bunite ? Glasali ste za te ljude, ššššš
katastrofa,pa ko njih kontrolise,izgleda niko ?????
POSTOJI JEDNA STARA IZREKA KOJA GLASI :ARAP KAD IMA MASLA I GUZI.CU MAZE,PA TAKO I NASI POLITICARI,PUTUJU SETAJU GDJE I KAD IM SE SVIDJA,A DA POJMA NEMAJU NI ZASTO NI KAKO A NITI IZ KOJEG RAZLOGA PUTUJU,STO REKLI NASI STARI DA IM GUZI.CA VIDI PUTA SAMO,A KAD DODJU NA CILJ NEKI KONGRES ILI SJEDNICU DVIJE CISTE NE ZNAJU PROGOVORITI,A DA NE PRICAMO O PRESTAVLJANJU ZEMLJE I TIM STVARIMA,JER IM TO I NIJE BIO GLAVNI CILJ OD POCETKA PUTOVANJA NEGO DA SE MALO IZADJE IZ ZEMLJE I RAZGLEDA SVJETA,TASKO JE NEKI NAS POLITICAR NEGDJE BIO UPITAN KOLIKO STANOVNIKA IMA GLAVNI GRAD I JOS NEKE PODATKE I CIFRE O STANOVNISTVU KOJE ZNAJU DJECA U SKOLI KOJE TREBAO POZNAVATI KAO POLITICAR ON NIJE NI TO MOGAO NAUCITI I PRIPREMITI SE DA SE NEBI PROVALIO U TOJ POSJETI DRUGOJ DRZAVI.A DA NEPRICAMO KOLIKO SU USPJESNI U SKLAPANJIMA UGOVORA I POSLOVNIH DOGOVORA,A KAKO SE NEKULTURNO JAVLJAJU NA POZIVE TO JE SHOU I PRAVI CIRKUS,A NJIHOVA UMISLJENOST JE POSEBNA PRICA,POJEDINI KAO DA SU MALI BOGOVI NA ZEMLJI.FUJJJ
sdf
Birali ste! Trpite!
nasi studenti,socijalni slucajevi,penzioneri neka se ganjaju po pokvarenim trolama i tramvajima sa kontrolama i kriminalcima ,a i bolesni narod neka moli boga dragog kada ce im stici hitna kad je pozovu,jer uvjek kasne zbog manjka vozila u hitnoj u svim gradovima,sirotinjo kad si bolesna sjeti se da se tvoji politicari vozaju negdje po svojim putovanjima sa svojim svalerima i svalerkama....
Eto gdje nase pare idu, m..a..m..u.. vam bogatsku!
neka su, da Bog da protrosili jos vise! mi cemo sjediti u kucama i kriviti OHR za sve! pozz
-Samo vi KUKAJTE Kmetovi ,,bice vam tako do sudnjeg dana ,vi ste Kmetovi velikim slovom,vase je da porez (harac) date i humrete a sve ostalo nemorate ako necete ,a njihovo je da trose..A kako vam se grohotom smiju kad vide da samo kukate a nesmijete nista da preduzmete.
uh braco draga sam hrsuz zavladao pa nikako da sjase sa ovog jadnog naroda u ovoj nasoj zemlji,bruka ziva ovi ni stida ni straha nemaju,koje kletve njima trebaju sve,dao bog da se vise i nikada ne vrate sa tih puteva u ovu zemlji,nego pod zemlju.SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU.
Mubarak je za ove nase mala maca :):)
Buraz prestali su da rade, samo trose pare... Nikada RS neće zajedno mitingovati sa FBiH, nikada HB nece podržati građanske proteste u FBiH, svaki pokušaj organizovanja građana iz Srajeva završio bi katastrofom u Banjaluci ili Mostaru i obrnuto. Bosna je podijeljena, izgubljena, prezidana i shebana do bola. Šansa svih tih naroda za demokratskom vlasti je podjela BiH. Svaki drugi scenario je tapkanje u mjestu za sva tri naroda, pa ko zadnji izađe, neka ugasi svjetlo.
sjedi na dupetu i zali se tako ces biti uspjesan...
Da bogda im te pare zatrebale za lijekova, a nemali ih.
ok dakle hocemo revoluciju? ok sta ciniti: kontaktirati i povezati se sa organizacijama iz Banja Luke, Sarajeva, Tuzle, Mostar ( zapadnog, istocnog ) Bijeljine, Posusja itd itd odabrati vodju istih kontaktirati MOBH ( vojsku ) ponuditi rijesenje ( sta poslije ) plan i program krenuti na ulice
Hajmo bosnjaci da pravimo revoluciju!Kada mogu i u Egiptu i Tunisu mozemo i mi! Napravite spisak da svakog od nji maknemo sa fotelje! Udruzite se na FB i na proteste! Izmjenite poiticare sa skromnim i skolovanim ljudima koji vole svoju zemlju i svoj narod!
Meeee Meeee Meeee ajd mečite ovce jedne, ajde!