Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha pa nije to respirator, to je aparat koji pravi sok od malina 😁😁😁
prodati ove neiskoristive hepeke u sekundarne sirovine...izvuci ce se barem 500 do 600 KM...
@gooUser1571605198 "...riječ je o donaciji usluga postavljanja i instalacije 100 respiratora." Koliku su maržu imali na tim aparatima za sok, mogu ih 10 puta besplatno namontirati i demontirati da im opet bude posao stoljeća.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa dobro , niko nije rekao Fikri da moraju biti ispravni :)
Sta sve nece pokusati FGR raja, komunjare,yugonostalgicari….. da optuze SDA, Fadila, Fikreta, Solaka, vladu......…koji su brzom reakcijom obezbjedili respiratore, poptuno ispravne,u onakvim uslovima opste grabezi za njima, koji se koriste u cijelom svijetu.
@KamenjarskiSrbin2 ajde mi nadji onda jos 1 bolnicu sa zapada koja koristi ove ventilatore na intenzivnoj njezi, kad vec kažeš da se koriste u cijelom svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ebo 10miliona sta je to
Aj opet muljaza cuj besplatno; po ko to jos sta kome radi besplatno. De mi jednu kucu nabrzaka ili stan bar dok ste siroke ruke.
@goocesjer I ja bi pomagao za koji miliocic
na kraju ce svi respiratori na otpadu zavrsiti. Kinez je to pravio bolan . Koji smo mi odron od drustva pa na zapadu bi do sada tri dozivotne robije dobili i oduzeli imovinu svina koji su upetljani .
Svi mi imamo ovaj Kurtona Wirus, samo su tek sada izmislili aparat koji to otkriva. Aj cao ode kavu piti.
Hhahaahaahhaa
Hem iz Beograda, hem besplatno. Koga vi SDA majmuni zahebavavate?
Aaa gluho bilo
Više ne znate kako da se borite protiv SDA pa spominjete raspiratore. Gori ste od Fikreta Abdića. E sad kad pobjedi SDA, gdje Hamdija, tigar i dosta čestiti boraca a ima i lopova. Ali ako neko kaže da se sruši spomenik ubijenoj djeci, da je zastava sa ljiljanima ratna avi glasate za nju, onda ste dušmani svega onog što smo mi branili i branili i ja dao dva brata.
Hahaha. Nisam znao da nadrealisti jos snimaju nove epizode.
Widowmaker-FFF (Fadilovi,Fikretovi i Fahrudinovi ) Respiratori. Garantovano kresanje troškova po nalogu gospodarice sa KCUS.
NEDAJ NAMA BOŠNJACIMA SAMO VLAST!!! SVE OSTALO MOZE!!!! KRAMPA, MOTIKA, VOLAN, SRP, PIVO, NARGILA, TUČA, LOPOVLUK,SVE TO MOZE!!! !!! JER SMO BEZ IMALO MORALA, OBRAZA I KARAKTERA!!!
Fadil poručio da treba ubaciti malina unutrima pa se tek onda priključiti na aparat.
ZNAM da je ogromna, a veoma tiha vecina gradjana SHVATILA i ZNA da je jedino SDA PRAVA stranka za koju vrijedi glasati i pokloniti joj ponovo svoje povjerenje, jer ta tiha, a ogromna vecina gradjana znaju da je SDA simbol BiH i Bosnjaka, te kicma i glavni stub odbrane drzave BiH i bosnjackog naroda i zato ce kao i uvijek do sada u najvecem mogucem broju glasati za SDA i nase kandidate za Nacelnike opcina. Puna podrska za bosnjacki narod i SDA U ZASTITI I SPASAVANJU DRZAVE BIH.
IMA DA POCRKAMO KO MIŠEVI OD GLADI !!! KAD JEDNOM PADNE EKONOMIJA!!! TO BOG VIŠE NE POPRAVI !!!