Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je istorijska i civilizacijska greska, dopustiti da se nesto formira na temeljima genocida je dokaz pomracenja uma sirih razmjera, EU je pocela sa raspadom toga dana kada je to dozvolila.
JOJ POTURICE AL STE SMIJESNE HAHAHAHHAHAHAH DE POCNITE SE I SNAJPERIMA GADJAT KAO DIO INSTALACIJE HIHIHI
@PopusioGaLaktasenkoO Papak si veliki... ograničen kao balkon. Stavi se u poziciju da je tebi neko ubijen na taj način... Činiti da se nikome ne desi nikada više... jer nema više JNA... sada bi ishod nemilih događaja za srbe bio mnogo gori, ali je to opet zločin i NE ZLOČINU!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Kad prodjes kroz kapiju logora, odes pravo na cevape kod Hodzica.
Da se ne zaboravi.
Koji imbecil je smislio ovaj cirkus. Kao osoba cija je rodbina prosla logor na Manjaci ova "instalacija" je uvreda inteligencije
Pa ovo je strašno.. Svi Bošnjaci izgenocidisani..
Da se neće opet onaj Vuk naći uvrijeđen. Nemojte ba ljudi.
to postaviti sirom manjeg entiteta nastalog u krvi....
...brđanin još nije krepo? šteta.
Srbi su najgenocidniji narod u istoriji svijeta, ni nacisticka Njemacka im ne moze konkurisat. Medzutim njihova fasisticka propaganda i lazi su uvjerili zatucane Srbe da su oni vjecite zrtve koje eto niko ne voli.
hebo vas vise rat i nacionalizam
Nije trebalo ovo postaviti ispred cevapdzinice i praviti sprdnju sa zrtvama..
TAKOZVANA RS, GENOCIDNA TVOREVINA = POSRBLJENA ORTODOKSNA "NDH" NA STEROIDIMA !
I losi su vam statisti, svi fino podgojeni, podebeli, trebali ste neke zgoljavije naci. Jedino ste pogodili civilke. Ko bi rekao da su pripadnici arbih kad ih covek vidi bez naoruzanja.
Bosnjo u uniformi Arkanovih Tigrova :) A tek onaj sa titovkom i maramom ko klu klux klan :)
Prijedor genocid, Sarajevo genocid, Bihac genocid, Minhen genocid, Kuala lumpur genocid... Sretnes bosnjaka i nazoves mu dobar dan a on odgovara - Genocid!
The Serbs, are two-dimensional people with a craving for simplicity and an ideology so basic it can be understood without effort. They need enemies, not friends, to focus their two-dimensional ideas. Life for them is a simple tune, never an orchestration, or even a pleasant harmony. Animals make use of their resources with far greater felicity than these RETORTED CREATURES, whose subscription to the human race is well in arrears.
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Sir Peter Ustinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. juni 1993.
Sto ne odu u prijedor pa ovo demonstriraju