Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opaaaaaaa da nisu legle neke pare OFOOO ONOO
Otruješ djecu, skloniš uzorke, i onda se žališ jer te ljudi zapečate zbog istrage. I onda grandiozno zatvaranje, praviš patetiku po medijima.
@TouchMyTip i onda ga pokvarenjak od advokata koji ga je sve to nasavjetovao kako da se naruga žrtvama, savjetuje kakko da se naruga i državi. pećo neće moći
Ne mislim ništa loše vlasniku niti radnicima, ali brate dokle više. Kad si uložio tolike milione, brate što nisi sredio vodu i kanalizaciju koja je vjerovatno i uzrokovala probleme. Djeca su u proljeće bila gore, tri dana nisu mogli konzumirati vodu sa slavina, mutna.
znaci koverta je nasla svoj put.
Zamislite varijanu da mi kazemo niko nije ranjen u Sarajevu jer smo mi bili u Sarajevu.Kako da oni pricaju da su ranjeni kad smo i mi bili u Sarajevu.Nisu oni ranjeni oni lazu oni su sami pali.Njih je udarilo auto pala im daska na glavu.Oni lazu oni su stranke SZMK..Kako ste naivi da nekaze glupi.Cuj neko bio i zakljuci da se nije dogodilo.A djeca bila bolesna lezala u Bolnici.ZASTO ZASTO ZASTO????
djeca su dosla ortovana,ona ce dobiti poklon ili joj je zaprijeceno otkazaom I sve ce biti u redu:):):):):):)
Ma djeca sama kriva.A ovi virus rade na principu tri cetri sad.A vidjecemo jesu li uzeli briseve spavaonica mokrog cvora posteljina.A ako nisu sad nemogu uzeti.A ako su svi pricali da nije hrana a zasto nisu uzeli briseve gdje su djeca boravila.Jer su svi otrovani sa drugog sprata Hostela.Izgorio Hostel.Struja bila prikucana eksercicima.Varnicilo u 24 sat.Zapalilo se u 03 sata.Izgorjelo i niko nije vidio.A imaju kamere.A gdje su dojavljivaci.Gdje je PP zastita.A sta da su bila vasa djeca.
na kraju ce bit da se niko nije ni otrovo
izkeširo hadžo
Inspektorica zvala vlasnika objekta i molila da ponovo otvori. Provjerena informacija
Ako su rezultati analiza bili ok zašto nisu prezentirani... ovdje stvarno možeš sve ako si stranački...
Nekoliko desetaka djece u bolnici je njemu nista
velkam tu baznia