Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK je poštovati zakon i kucati račune, ali de brate sve pregledajte. Ne samo na koga naletite. De kaznite i EuroAsfalt i Hering što kasne sa ugovorom za rekonstrukciju cesta. Zubare privatne što ne izdaju račune, One što po cesti prodaju bez ikakvih papira. Profesore koji predaju na 12 fakulteta istovremeno, Eh onda možda nešto i bude od države.
Ovo je zuti karton svim privatnicima (mislim na male radnjice) da pakuju kofere i odu odavde jer je vlastima ocito veci problem sto frizer nema cjenovnik na stolu nego sto stotine drzavnih firmi krsi zakone te iste drzave i sto duguju drzavi stotine miliona maraka, ali firmi u kojima rukovodstva redovno primaju basnoslovne plate (Zeljeznice FBiH, GRAS, ZETRA, Rudnici itd).
Opet je to po sirotinji, zasto ne odu kod kriminalca Eska Omerbasica koji ima betonaru, prodaje beton nacrno, nikad nikome nije izdao fiskalni racun, nijedan vozac kamiona mu nije prijavljen, ne uplacuje doprinose drzavi, ne placa pio ni zdravstvo, radnike Unioninvesta je zavio u crno, nece ni docekati penziju a godine i godine staza im nisu uvezane jer ovaj kriminalac nikad nista za te ljude nije uplatio dok se voza po gradu u svom lambrginiju
Klix- REVOLUCIJA! Prst sam suzbio zbog nje, a i mozak mi poceo skripat. Iz usiju dim izbija.
Gdje su zapecatili radnje?? U Sarajevu, Tuzli, Zenici, Zavidovicima...u Lišticu ni nos promolili nisu p...a im materina
DAJTE IMENA KOGA STE KAZNILI.....
Jesul bili u DALASU tvornici namjestaja?Od kako firma postoji radnici nisu prijavljeni.
Zar ovi nisu u štrajku....
Hocu opciju da racun koji mi neko izda slanjem npr SMS provjerim da li je uredno prosao kroz fiskalnu kasu a ne tamo neku laznu.
Obidjite malo kladionice. I Klinicki u Mostaru.
Nabijem i upravu, i federaciju i državu(ako je ovo uopste država) na tuki
Svaki put kad izađe ovakav članac klixovci sjede i šalju komentare a niko ni prstom da mrdne da nešto učini da se smijeni korumpirana bagra. Na izborima se glasa za iste ljude, pravosuđe nam je užasno sporo, lokalne kabadahije i vlasnici restorana uznemiravaju stanare okolo, oni koji su krivi ne odgovaraju a narod sjedi, gunđa i tako već dvadeset godina...
Isto ko i vatra i metropolis i onaj iz BBI i SCC sto mu je satro na zeni radnja tkzv. akcija kasa jel iko dobio kakvu robiju, u njemackoj ili ostalim uredjenim drzavama bi dobili po 20 godina robije a kod nas za 10 dana nastavili uredno raditi, zemlja kriminala i korupcije, leglo zla i nemorala
@kill4fun Pa što se ne bunite? Što ne smijenite bagru?
Nikad više prava a manje pravde
U Podlugovima ne izdaju račune godinama. Ptice na grani znaju osim žmirečih inspektora. A zapečatiti radnju gdje ni cijena nema na artiklima, šta je to?
Samo jasu frizerske salone i ostalu bijedu
@tamburela bijedu??? Mislis lopove?