Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 prekršaja a samo 106 400 km kazna da su kazne 5 X veće opet je malo watch trgovci i podižu cijene kako ko hoće.Trgovina (lanac) zaradi 100 000 km a bude kažnjena sa 1 - 1 500 km jer ima u toj njihovoj zaradi I dobro not novca za pdv iz kojih we dijele plate političarima.
Neka nam neko objasni zašto je kafa poskupila preko 30% zadnjih sedmica, kada ZNAMO da se koriste stare zalihe u mlinovima i da će proizvođači tek naredbih sedmica kupovati poskupjelu kafu na svjetskom tržištu?!
Npr Vispak je sa 5,95 KM za 500g (prije cca 2 mjeseca) došao na 9,00 KM za 500g zadnjih 15 dana!!! TO JE VIJEST, a ne neki derneci lopova po Neumu!!! Da ne kažem šta još radi npr taj Vispak sa svojim dionicama ugrožavajući male dioničare, nedijeljenje dobiti itd, a i niz ostalih pijačara koji su malverzacijama preuzeli naše najbolje firme i samo pljačkaju i pljačkaju
Pelet poskupio 200%