Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog te blagoslovio delijo!
Ovakvi ljufi zasluzuju i paznju i postovanje.Svaka ti cast i na karakteru i na odgoju
Eto, daj te mu titulu, supermen. Aj ne serite, to bi svaki nirmalan čovijek uradio.
Pa ako nema znači ludaci ginu, nije ni neka šteta.
Kapa dole
Zasto je ovaj clanak o ovom policajcu, koji se tu slucajno zadesio, mjesto o vatrgascima, o nacelniku GSS ili o nekom desetom? Joj kliksovci, smecari jedni.
svaka čast!
"Ako se jede u napetosti, ako se obitelj prepire za stolom, ako glava obitel­ji nadzire kako ostali članovi jedu, ako sumomost i depre­sija poput ukopnog pokrova prekrivaju stol, u jelu se neće uživati niti će probava biti učinkovita." - rekao je D.P., N.D., D.C., D.N.T., D.N.Sc., D.N.Ph., D.N.Litt., Ph.D., D.Orthp. Herbert M Shelton, koji je i sam umro od Parkinsonove bolesti u 90. godini života koji je bolovao nekih 20-tak godina, ali je umro na spavanju bez bolova.
"bolovao" = imao bolest, ne "trpio bol"...kažu mogao je izlječit i tu neizlječivu bolest ali nije spavao jer je previše liječio druge i pisao knjige, pa nije stigao on primjenit svoje ideje
Može li se čestitati ljudino.
...ja ne mrzim Srbe već samo velikosrpska nacionalistička govna.
Ljudi prali auto a pandur nije skonto pa skocio da ih spasava :))