Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boga pitaj sta je nama foodil uvezo rekao sam ja da je on opasniji od korone
Ja sam uočio da mi smrde ruke od ovih sredstava, kome da se obratim
Što bi rekao Trump, možda iritiraju kožu, ali ako se popiju sigurno uništavaju corona virus
Pa vi isti ste digli toliku paniku da su se ljudi bukvalno kupali u tim sredstvima.
Pretjeranim koristenjem dezinfekcionih sredstava unistavamo normalnu mikrobiolosku mikroflodu koja se prirodno nalazi na nasoj kozi i koja ima ulogu zastite naseg organizma od raznih nametnika.. Bez tih dobrih bakterija i mikroba nasa koza se ne moze braniti i postaje podlozna ozbiljnim infekcijama..
Izolacija, zabrana kretanja, nosenje rukavica i maski imaju poguban uticaj na nas imunitet.. Nas imunitet je prva linija fronta u borbi sa svim virusima, bakrerijama i ostalim nametnicima.. Bez kretanja, vitamina d3 nas imunitet gubi na snazi.. Molim vas da ne dopustate sebi i svojim najmilijim da im retardi u vlasti narusavaju zdravlje svojim nebuloznim mjerama..
Imal’ jos sta da ste uocili ovih dana?
Bosnalijek garantuje za svoja sredstva. Ok,postujem. Ali mjesecima Baktericid kupiti je nemoguca misija.Fabrika u srcu Sarajeva a sredstava dezinfekcijune ne mozes kupit osim ovih sumnjivih sastojaka sto kao rezultat dobijes infekciju.