Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane sjecam se ko dijete prije 20 tak godina mozda i vise se pricalo jos o koridoru 5C, sad imam 34 godine, zavrsio sve skole, ozenio se, 2 djece, ni blizu zavrsetka radova, nevjerojatno, daj Boze da ga i djeca docekaju.
Kantera igrao na igricama kad je prica pocela i kroz 17-18 g napravili 100 km puta.
Ja , ali ti si završio škole , što kaže , da nisi u sda , 🤭🤭🤭
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte prestanite se zahebavati s nama i pocnite da radite kako treba ! To su nase pare, mi placamo akcize i vracamo kredite za taj autoput , kao i sve ostalo! Uozbiljite se vise i pocnite da radite kako treba za nas koji volimo ovu zemlju! A ovi sto je ne vole i sto glasaju za "svoje" i gledaju kako ce nas zahebat , njima zavraniti da hodaju i voze se po asfaltu koji mi placamo !
@gurabijaa o cemu ti pricas, pa oni su ozbiljni da se enormno obogate na ovom i slicnim projektima, mi smo neozbiljni sto im pare dajemo.
gluplji komentar , odavno nisam pročito . Plaćamo svi i nije to tvoj asfalt a i ovu zemlju vole , više nego ti ! Njima upravljaju oni , koji se u politiku , nebi smjeli mješat ☝️
Čin Adnan dodje sa skijanja, khkh
U PC na autoputu nigdje latinice na digitalnim znakovima, kakva zatucanost!
Cesta je i dobra kakva je država
Ako se sjećate mog komentara bilo je mjesec dana će proći da se pusti.
Nesposobna vlast, ali doslovce u svakom segmentu drustva!🤮
ovo je nevjerovatna drzava...jesmo glup narod ata nam lopovi raaaade haha
ovo je nevjerovatna drzava...jesmo glup narod ata nam lopovi raaaade haha
Ova obilaznica je stvarno sramota...Tolike paretine ulože u gluposti, u fejkove i ništa na kraju...Pa ni Nadrealistima nismo ravni
Oj u Zenici Have!!!!
U Japanu bi do sad povezali dva grada sa autoputem od 6 traka, i to na susjednim ostrvima 😂😂😂
i nikome nista, hajde sto Terzic nema obraza ostavku da podnese, ali sto ga tuzilastvo ne ganja ? sta je sa parama koje su naplacivali dok su radili "na crno" cij je bi autoput u tom periodu, dajte da budemo principijelni ako ranjavanog RVI saljete radi 3m3 drva u zatvor zasto sada niko ne ide kada su desetine hiljada maraka u pitanju ? IMAMO LI MI DRZAVU ZA SVE ILI SAMO ZA NEKE ???
@gooUser1598764203 samo za neke naravno
Baš Peh-are!