Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da inspekcija ima muda uci u RUDNIKE FBIH da da vidimo kako su nabili dug od skoro MILIJARDU km
Ovaj bivši je direktor 3.000 zaposlenih u UKC Tuzla i ima platu 3.200KM, a direktor CENTRALNOG GRIJANJA Tuzla ima 6.800 KM platu zadnjih 6 godina, a upravlja sa 100 zaposlenih.
Dva brata od istog oca.Uz onu famoznu ' Drzteee lopova ', dok i ovaj ceslja...Vec vidjeno.
Ovo nije normalno šta nam rade
Neka vrate pare
Živio nas komunizam, neka nama državnog zdravstva i državnih firmi. Treba ih još otvoriti za uhljebe, a narod neka crkava. Zamislite da je privatnih vlasnik ove bolnice za jaja bi ga objesio.
Radim kao medicinaki tehnicar na UKC Tuzla i od pocetka pandemije pa da juna ove godine smo dobili 2 puta po 100 KM stimulacije a u tom periodu nismo mogli koristiti ni dan godisnjeg odmora. Sad kad ovo citam kontam nesto dobro smo i to dobili pored ovakvih šefova.
Strašno! Goni bandu, hapsi bandu!
Znaci ovako: POSTENIH NEMA !!! SVI NA RUKOVODECIM MJESTIMA ,MA IZ KOJE GOD BILI STRANKE SU IZASLI IZ ISTE P. MATERINE! I SVI SU LOPOVI!!!
Zar mi imamo UKC u Tuzli? Moja tetka čeka pregled dvije godine da dođe na red i ne javljaju se na telefon. Komšinica za 7 dana dobila termin. UKC je privatna prćija nekoliko doktora i korumpiranih medicinskih sestara koje preuzimaju koverte.
Pitaj komsinicu gdje je rodjena i kojoj stranKi pripada.
Hoće li neko prečešljati JU BKC Sarajevo koji je tehnička sekretarica Sanela Mandić Lemeš de facto privatizirala?
Ima neko u BiH posten???
Odprilike je znaci svaki dan imao malo manje od 4 sata prekovremeno, znaci radio je 12 sati bez pauze.
Al zato narod plaća sve kao i da nema osiguranja zbog ovakvih morona i kriminalaca.
Ja sam iznenadjen.
I sebija i dalje radi, nikom nista
I zaposljavali nezakonito.