Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Gras ima odobrenje da godinama tlaci narod?Sa dozvolom???
Sve prepustiti centrotransu a grasu uslov ako hoce da radi da moraju biti lijepi cisti i tehnicki ispravni busevi a vozaci uredni i u istim odjelima. Da covjek zna za sta placa kartu. Ovako licimo na Ruandu!!
ima gras odobrenje a nigdje minibusa na mapi
Inspekcija je mogla samo izlaziti kad niko ne vozi a to je prošlih godinu dana. Narod treba vnago rastjerati i tužiti. Čuj inspekcija kad neko vozi sa novim vozilima. Gras i glupava sda se nisu udostojili da obezbijede normalan prevoz svojim građanima još vrši stoka pritisak. Gdje ste bili ovih par godina???
Sad tražiti dozvole pješacima za obavljanje pješaćkog saobraćaja uzbrdo-nizbrdo
sve mi ovo smrdi na lopovluk, ne znam zasto se Tuzilastvo KS en ukljuci?
Pa mamu vam vašu ja stvarno ne vidim u čemu je problem jer Gras nije vozio ovu liniju koja je našoj mahali bila godinama potrebna i sad je vi debili opet gasite
Ma salji sve minibuse za Bihac, tu je lova
Eh evo ih voze... Moja inspekcijo
a da sipa malo uleti u inspekciju...pa da provjere ko je i kojim putem se tu uhljebio...a malo usput da obidju brojne nekretnine inspektora a i pokretne imovine...puno vose vrijede nego sto inspektori zaradjuju...
Centrotrans kaže da ima odobrenje, inspekcija da ga nema...zar bi u ovoj zemlji i moglo da bude drukčije?