Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli da šta pojedu, popiju i nazad...
Ovaj kriminal i lopovluk nemaju nacionalnost ili stranku, hapsi sve koji su krivi majku im fasisticku.
Sva čast Sabini!
Bez novca vlade nema unaprijeđenja!!! džaba ti što ćeš smijeniti upravu, a jedna žena radi na 50 ljudi sa posebnim potrebama
VIDITE STA ZNACI BUNT GRAĐANA. POZIVAM GRAĐANE DA IZAĐEMO NA PROTESTE ZBOG KATASTROFALNE SIGURNOSNE SITUACIJE U GRADU. DROGA UBISTVA PLJACKE PALJEVINE VOZILA I RADNJI ZBOG REKETA. TRAZITI DA VLAST URADI ISTO STO I VLAST U BJELORUSIJI. NADAM SE DA CE FAĆO OPET IZACI PRVI.
inspekcijski auto skuplji od oronule zgrade u Pazaricu
Ovo postujem. Samo kadija te sudi kadija te tuzi. Slucaj detaljno ispitati i sve na dugogodisnju robiju. I onog SBB direktora sto ga smjeniste jer je sve razotkrio i njeg na robiju.
neka inspekcija tacno sta se desava. Ako su vezani zbog mogucnosti samopovredjivanja ok ali ako su bespotrebno vezani, onda zestoko kazniti odgovorne.
@bbb Ni u jednoj normalnoj, civilizovanoj drzavi se djeca ne vezu. Ako si pristalica toga nisi nista bolji od ovih inkvizitora. Ima toliko humanih metoda da se ovoj djeci pomogne ali za to se zaposle strucne osobe a ne 27 ekonomista. Ne mogu im pomoci uhljebi koji ne znaju ni ovce cuvat a ne raditi sa djecom sa posebnim potrebama.