{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Inicirano formiranje gorske službe spašavanja BiH

S
13.2.2012. u 19:05
0
5
Inicirano formiranje gorske službe spašavanja BiH
0
Inicirano formiranje gorske službe spašavanja BiH
Foto: Arhiv
Predstavnici Ministarstva bezbjednosti BiH podržali su danas inicijativu predstavnika gorskih službi spašavanja sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona i Foče da se formira Gorska služba spašavanja BiH.
Predstavnici Gorske službe spašavanja Mostar Zdenko Marić i Interventne spasilačke službe Mostar Esad Humo i predsjednik spasilačkog kluba "Volf" Foča Nenad Ikonić posjetili su danas Operativno-komunikacioni centar 112 Ministarstva bezbjednosti BiH, gdje su su predstavnicima Ministarstva, oficirima za vezu Eufora i Oružanih snaga BiH razgovarali o dosadašnjoj koordinaciji u zaštiti i spašavanju, kao i aktivnostima koje će doprinijeti unapređenju te saradnje.

Sagovornici su konstatovali da je dosadašnja saradnja Operativno-komunikacioni centar 112 i gorskih službi spašavanja bila na visokom nivou, saopšteno je danas iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

Predstavnici Ministarstva bezbjednosti BiH iskazali su zahvalnost predstavnicima i svim članovima spasilačkih službi na dosadašnjem angažmanu, koji je doprinio spašavanju velikog broja građana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: