Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi za STOC! Prestanite gutati slova jer je to neko namislio, oTe palatalizacije, sibilarizacije, jotacije i slične gluposti! To su sve tradicionane glupe navike koje je stvorila stara seljadija jer nije mogla izgovoriti neku riječ pa su se jezici mijenjali vremenom. Ono ko kad su one seljadijske babe i nane mijenjale riječ unprofor u untrafor, untrifor i sl.
Mostar, Stolac...federalnoj ljubavi se bliži kraj ili su Srbi krivi opet?
@drinajedina Pa zar na popisu nije naduvan broj reziidentnih Bošnjaka do granice nevjerovatnog? To su priznali i ovi iz popisne komisije i sami Bošnjaci. Neki su čak tvrdili i da su "pobijedili" na popisu?
Eh bice ovog jos kad je narodu bitnije ime predstavnika nego njegove sposobnosti. To sto je osudjivan lopov, korumpiran, nepismen i slicno, vazno je ime.
pa sve su ti to reference za rad u nasem parlamentu !!! (i zaboravio si navesti minimum pet optuznica)
.... Znači od sutra je na snazi " Kaplan demokracija " ... Ponovit izbore svakako treba samo se ovom kabadahiji i njegovim pomagačima treba zabranit kandidiranje ... U suprotnom daje se poruka da svaka budala i u svakom trenutku može silom gazit demokraciju ... !!!
Jedini normalni scenario, a pogledaj koliko si minusa dobio. SDA je nepismena stranka za politiku, a bogami i ekonomiju.
Berač mandarina, ne pjeni. Poznajemo tvoju demokraCiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hej vi iz Cik-a, sad kad vas Kaplan našamuta i igranku kad vam ka leđima napravi. ne bih vam bio u koži 😁
Joj staru vam,odakle vam više snaga?!