Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što se toga nije sjetila predhodna vlada, već ti sada iz opozicije. Sve lijekove treba osloboditi poreza i staviti bezplatno na raspolaganje bolesnicima. Za psihičke bolesnike u SKS nema lijeka!
Zasto inicijativa koja je extra, predlaze se samo u SA, nije KS sva BiH, radi se o djeci, jednom od vaznijih faktora s pogleda i drzave, dokaz koliko drzava stoji za gradjane, pa se treba putem medija sakupljati za djecu, da bog da nemali ni za carsafe s kojima se umotavate kad riknete, sta ste narodu uradili, a narod glup i dalje trpi.... kao da zivimo u drama komediji
A na zalost zdravstvo je na nivou kantona. Tako je kako je.
bolje ikad nego nikad ..
Još napišite da se radi o zastupnici SDA. Ako je nešto pozitivno, pozitivno je od koga god da dolazi, a ako je nešto negativno, negativno je bez obzira čija je to ideja ili djelo.
ova sa maramom na slici ima nevjerojatno odbojnu facu
Mora se to imati , na nivou cijeli BiH ...