Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA iz BiH svi smo ili srbi ili muslimani,kako hocemo da izvolimo. prije turaka bili su danasnji muslimani srbi,a sada smo svi turci.
@Draza samo postuj krv koja tece kroz tvoje vene.Bili ste najveci poslusnici imperatora.Mijenjali ste vjere i nacije.Danas hiljade pravoslavnih familija nosi turska prezimena i niko ih nemjenja (zlocinac Goran Hadzic) mozda si i ti jedan od tih
Milenijuma a ne vijeka. Moj lapsus. I mi Srbi ponekad pogrijesimo. :)
Gorane, to je tvoje misljenje i ja ga ne postujem. :) Pola vijeka torture je dio srpskog naroda pretvorila u takve kao sto si ti, Alija, Hare i ostala bagra. :)
Pa sud sudi onima koji su cinili zlocine. Srbi su ti koji su to cinili i mojima se mora suditi. Ko ce da zivi sa tim m,onstrumima u okruzenju. Hocemo drugo poluvrijeme i da im se sudi po kratkom postupku.
Drazo, imas ti vise Turske krvi u sebi nego Muslimani, 500 godina je ostavilo u tebi traga Muslimanske krvi !!
Poturice, sve vas treba strpati pod zemlju !
Evo sad ce ispast da su genocidasi srbi zrtve,ovo dokazije da se Bosnjo uspavo poslije rata,da nije spavo danas nebi bilo rs na papiru ovak ovi smrdljivi genocidasi i papci sve rade da omaloze i brisu ustavna prava B i H i negiraju drzavu Bi H i njene drzavne institucije! Eh nece bas tak primitivijo seljacka,hajd samo nastavi tak.Jos nisu svi zlocinci kaznjeni dosta ih ima po policiji rs-ke i rupicama srama gdje se kriju,al sve na svoje vrijeme,TUZBE CE TEK SADA STIZAT vrijeme je! TUZIT i TUZIT republiku smrdsku genocidnu tvorevinu i srbiju TUZIT! BOSNA4EVER!
Budale Vi ste nas napadali, a mi smo se branili i to vam je razlog tako velikih kazni.Majku Vam srpsku mars iz Bosne!
Tad je vazila smrtna kazna, dobro kad to trazite !