Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se čekalo dosad? I šta vi , uopšte, radite u toj Opštine, u tim silnim komisijama za "sve živo"?
Valja kupiti partijsku odanost, to košta, građane naravno.
Najjači su ovi suzdržani. Za šta li je njih neko birao? Da se ne petljaju ni u šta?
to se kaže : ne bi se mješao u svoj posao :-)))
Naša stranka, inicijativa je bila odlična, ali unaprijed ste trebali znati da neće proći. Ali, dobro je da ste tražili. Zna se da su im savjetnici njihovi ljudi, raspoređeni po svim mogućim oblastima, tako da bi bilo ko bez ikakvog znanja uz strčne savjetnike mogao da obavlja bilo koji posao. Vjerujem da im savjetnici trebaju, jer mnogi i ne raspolažu sa znanjem, a obavljaju tako važne funkcije. Ima mnogo radnih mjesta, budžetskih, koje bi trebalo ukinuti. Odnose ogromne pare u ovom ogromnom siromaštvu naroda.
eh i vi udarili na uhljebljene ;)
Nego sta,na "nocnu moru" zlatnih kasikara.
pa ovi nisu normalni ...znate li vi momci moji da mi imamo (na raznimrazinama vlasti( na hiljade savjetnika ... i vi biste sve te uhljebe ostavili bez (onakih) plaća ... mislim odakle vam ideja
Sad ces vidjeti kad slinava zelena banda navali sa dislajkovima,neupuceni bi pomislili da je ovu inicijativu Edin Sebo podnio.Ovo je njihova "nocna mora"!
Najjači mi je bošnjo, ma i svi kad kukaju ovaki onaki političari, a kad ga pitaš bi li ti svog nekog uhljebio, pa naravno da bi. Stvarno su naši političari odraz slike naroda.