Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se da bude bez govora. Sve do sada sto je receno nije naislo na veliki odjek, jer su sve samo LAZI. Napokon ste i vi ufrstuljili da su u lazi kratke noge.
pa tako ti je to kad nam politiku vode traktoristi,cobani,drvosjece,itd
kralj! dosta nam je suplje, dosta nam je svega!
E Hakija ti skroz naskroz prohlupao.
e moj hakija sta reci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi, pa ova ideja ima smisla! Sta se to dogadja?!
et, sad, kad ste htijeli da vas cuva UN dok se gazije bore sirom Bosne i sto ste htijeli autonomiju, dobili ste je, Ma koga to interesuje hakija ili ona korumpirana seljanka
Majke Srebrenice su te koje odlucuju ako se one ogradjuju od Hakije onda Hakija jednino moze da se poklopi i da svoje zakopa dva sata ranije!