Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa switzalendom oh hoho jije lose
Na ovo 18 komentara, a na dogovorenim supljim pricama po 300. Nismo ni zasluzili bolje.
ja mislim da je netko iz BiH potplatio ove sto slazu listu da ju stave bar za 20 mjesta vise nego zasluzuje ... ali ne previsoko, da ne bude sumnjivo :-)
nista opet sljedeci izbori SDA HDZ SDS
I opet da se ponovooe izbori opet bi bila SDA, HDZ i SNSD???? Mi smo narod sa posebnim potrebama. Jeli nas stid kada pred ogledalo stanemo, jeli nas stid kada unuće i dijete pogledamo u oči. KOme u povjerenje ostavljamo BiH, buduče naraštaje. Vukovima! koji sutra se nebi stidjeli ih u rat poslati da se opet ubijaju. PA za koga više i u ime koga više. Šta nam je ljudi pobugu????
Kada budu PROČEŠLJANI Dragan Č. Milorad D i Bakir I. korupcija će STATI !!!
Kako smo dosli u ovako stanje kad imamo TIBiH i milion drugih MZ ... nadzornih ustanova i na vrhu drzave imamo OHR ,PIC... Da nije mozda problem u vasoj pasivnosti?
Loš je ovo plasman. Idemo dalje. Neka se spreme Kongo, Mozambik, Bocvana i Zimbabve. Uzet ćemo i njih. Idemo ludo, idemo jako!
@crnababa Imamo i Amira Zukića. To je ko da u špicu imamo Ronalda, Messinja i Suareza skupa. Idemo prvi, uzimamo više.
Makar u nećemu da budemo prvi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo rokaj....insalah...sto bi reko bakir...:)