Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E necu. Mrs
Vakcinisi se. pa da se rijesimo tebe
"Kad bi se čekalo godinama, ne znam da li bi vakcinu imali kome i dati." Budalaština, matori sijač panike tvrdi da bi sve pomrlo bez vakcine. Zna se da je smrtnost 0,2 %. Dakle da se danas svi zaraze, preživjelo bi 99,8 % populacije a bolest bi bila iskorijenjena za sva vremena. S druge strane sa vakcinom postojače vječno.
A na kom principu će biti te vakcinacije, obzirom da kratko antitijela opstaju? A nije sezonski virus kao kod ostalih vakcina?
A kako natjerat ljude da se vakcinisu, ja prvi necu.
@Seagul tako da podpisu da nece traziti ljecnicku pomoc ako dobiju Coronu, nego se fino kuci ljecite sa cd-jevima od Cetinskog, Karleuse i slicnih, a moze i sa hodzama i popovima - i sve 5, prirodna selekcija sto bi se reklo.
Naša vlast je na RESPIRATORIMA pokazala koliko poštuje procedure i propise. Pametnom dosta!!!
Ovaj profesor je izuzetno postovan u cijelom svijetu, izmedju ostalog i moj bivsi profesor na Farmaceutskom fakultetu, njegovo misljenje treba postovati.
Internet fejs doktori su protiv vakcine ...neka su samo trebaju da podpisu da u slucaju upale pljuca od Corone u bolnici dobiju umjesto ljecenja cd od Karleuse i Cetinskog greatest hits
Naslusali smo se ovih mjeseci kako hoce da nas cipuju,potruju,smanje populaciju.i sad je pitanje ko ce im vjerovatì i imati hrabrosti primiti tu vakcinu
veliki strucnjak
Mislim da je gosn, GarGamel placenik.
Joj koji je ovo lik.Ima ko fol zenu na Filipinima,lud ko struja.Kupa se jednom u 10 godina.Drama.Njemu korona ne bi ni blizu prisla,cak ni ebola😂😂😂
Karabaja ti prvi stani u red
Nadam se vala vise Imam neki osj da se ovo nikad vise nece vratiti na normalno....
ja ne