Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo da ovi naši šošoni nauče voziti po kružnom, da ima i unutrašnja traka.
@Galicia225883 autoskole uce da se vozi vanjskom trakom, tako da...
@Galicia225883 zar je to tako teško
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Došlo vrijeme da se ibretimo kružnom toku u 21.vijeku ! Hebo me otac koji me napravio u ovoj krembilskoj zemlji
I najobičniji kružni tok nam je postao “impersivni” građevinski poduhvat? Tugo moja... SDA je nepovratno upropastila ovu državu i potpuno devastiralo bh. društvo.
Nama bi najbolje bilo da pravimo 2 kruzna toka sa jednom trakom nego jedan sa dvije trake
Kružni tok ne valja.Udaraš na ivičnjake kad izlaziš za Rajlovac ili autoput.
E jest impresivno u pm. Kruzni tok napravili ko da je termoelektrana.
Fascinantan kružni tok kakvog nema nigdje na svijetu, hahahahahaha. Iz ptičije perspektive je zaista do jaja. Pitam se da li ove članke finansiraju ovi iz JP autoceste FBiH da sakriju svoj nerad i dobre plate koje uzimaju od haraća na akcize???
ova zemlja je u kruznom toku iz kojeg ne zna izic....
udes u unutrasnju i onda kad se trebas prestrojiti nazad ide teško ako je guzva
e ebo vas kruzni tok, kao da je nuklearni reaktor
Aferim,ovako se koraca naprijed,a ne kao oni bookirovci samo bi krali i muljali,a što je najgore,najvise lagali,svi odreda u džamijama u prvim vip safovima, ne uzubillah da dragi Allah nagradi za dobra dijela a munafike da baci u dzehenemsku vatru.Amin
Cetiri drota treba staviti za pocetak .... mora neko regulisati saobracaj .....😂😂😂😂😂
Hajd, impresivno manje više, ali izgleda odlično 👍🏻
Nije sto je ZELEN sl Alahami je lijep :)
Kad se doslovce izdignemo iz vlastitoga sivila, nekako se zivot cini kudikamo ljepsim i sredjenijim... izgledamo k'o Svicarska… jos samo da se politicki vrh dozove pameti i uredi nam zemlju da funkcionira poput Svicarske i nitko sretniji od onih generacija koje tek imaju doci… Nase vrijeme je ionako vec uje6ano i jedina satisfakcija nam moze biti da barem potomcima ostavimo sretnij i napredniji drustveno-politicki ambijent u ovoj nasoj lijepoj, ali poharanoj domovini.
Na snimku se vidi da cobani ne znaju koristit kruzni tok. Pa ovi jadnici bi se pogubili na kruznom tok na Slaviji (Beograd). https://www.beograduzivo.rs/images/2018/05/slavija-15.5-600x336.jpg
Ovo je bolje od Matrixa....