Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godisnja placa im cirka 50'ak hiljada....podijeli na 12 mjeseci svaki ima minimum. mjesecno 4 000 KM... A mi sirotinja vecina ima placu za 6 mjececi koliko oni za jedan.. I sad da neko kaze da sve do jednog nisu uhljebi...U ovako siromsnoj zemlji gdje standard ispod svake norme oni imaju palece prosjecno 4000 KM.
Jeste vidili naseg hudog "Skronmnog"Mandica...coek ima dionice u svim kapitalnim drzvaniim preduzecima...sve fini posteni....sve je to isto ghovhno
Hajd to sto ima dionice u najjacim firmama, nego brate sto prima naknadu za komadanta civilne zastite a lik ne zna da hoda a komandant
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hajde imovina i nije toliko velika, svaka porodica koja ima neki stan u Sarajevu ima takoreci 100 000 maraka. Ali kakvi su ovo dodaci na plate? Pa nekakvi stabovi, halo ba, ako si nacelnik nema drugih funkcija. To ti je i radi za sto si izabran. Kod njih dodaci na plate 3-4 prosjecne plate obicnih ljudi. E to je vec sramota.
Tacno sve je to isto gohvnho.. po pet funkcija...sve truhlo
U pravu si, još bi bilo interesantnije vidjeti imovinu bivših direktora propalog Energoinvesta i direktora propalih rudnika, od stanova po Beču i Londonu, kuća po Jadranu itd. Ovo ovdje je ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da nemaju nista a toliki staz iza sebe covjek bi se zapitao da li su uopste uspjesni bili. No mislim da kad se postane nacelnik, predsjednik, ministar itd da se ostale funkcije kao u CZ, komisijama, pa i u svojoj firmi, trebaju napustiti.
a ja ne mogu ni 900KM stipendije da dobijem
Da mi je samo znati kako procjenjuju cijene svojih stanova. Na OLX- vise nema ni pristojne garsonjere ispod 100.000 KM, a kod politicara cini mi se cijena po kvadratu 1000.
Sigurno nije posteno zaradzano kradza ko bjeli dan a oni po bingu rintaju za 500 maraka a oni po 4.000 maraka
Efendic vozi golfa 7 2017.
A neki su ubice za volanom.
LJUDI, SADITE TRAVU, ZARADITE ZA KARTE I SMJESTAJA I PRAVAC ZAPAD !
Šta ovom znači prst na vratu? Opipava si puls?
fino
Golemo, dobra neka matematika.
Rekao bi čovjek Efendic najveći lopov a čovjek realica.. A svi vole Srđana a Srle opasan igrač
A jeste slavili kad je Mandic pobijedio, srbin pobijedio tooooo ponosni smo bla bla, lik uvezan sa najjacim drzavnim firmama od ranije
Najjace sto niko nema da obavlja jednu funkciju, svi su multitalenti i rade po pet poslova, i kazu sto mladi nemaju posla, pa kako ce imati
Kada treba glasati skupe se ko neka sirotinja za sadaku.Cim dobiju mandate i pozicije pocinje pisanje po sirotinji . SRAMOTA GOLEMA!!!
E jedino ako je Nerminu Muzuru Saljo Mrkulic otac,on mu jei dao mercedesa.