Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema sta prava majorizacija Hrvata je u Bosni nemaju za kifle....
Dok jedni zive u izobilju drugi gladuju.Sta je naravno interesantno da oni koji nemaju sta da jedu njima su najveci krivci oni koji su druge vjere a ne oni isti njihovi lopovi koji ih ptkradaju.
Matkoviću, a to što si dužan lovu pola Hrvatske i BiH ne znači ništa? Lako tuđim kurcem po koprivi...
ako su posteno zaradili da Bog da jos imali kao i svi oni koji posteno rade
ovom matkovicu se zena zove Nada, i na zavrsetku jednog predizbornog govora kaze on ne brinite nista ima nade za sve... i cijela sala gromoglasno je pljeskala :)
Bar ako nista kao savjetnika i strucnjaka.
Cak sta vise sto ovog nisu angazovali na federalnom nivou. Mislim da on ima bolje iskustvo nego dosta njih.
A na njega je sad red da zaposli sto vise moze naroda. Posto se dokazao kao sposoban covjek.
On je prijavio pare, a dosta drugih ima koji imaju dosta vise a nisu prijavili ni pare i simbolicnu svotu. Covjek je prijavio ovu svotu posto garant nisu prljave pare nego posteno zaradjene. A drugi i ne prijavljuju posto kriju izvore love.
Znaci - RADOM do 14 MILIONA...
I bas Matkovica nasli. Covjek je izgradio prvi shopping centar u BiH!
Pa bar je prijavio, sta je ostalim koji i ne prijavljuju. Ne valja kad prijavi, ne valja kad ne prijavi
dobro ba. hajmo bit realni. vise po sarajevu ima mafijasa s preko 14 miliona KM nego hrvata u Livnu. ne serite. on je najbogatiji livnjak koji zivi u Livnu i tako je od kada ja znam za sebe. iako mu zamjeram neke stvari, licno smatram da je posteno zaradio lovu.
majorizirani nema sta
WTF.. :P
Hrvat je ovdje u pravu. Matkovic je pravi biznismen, skidam kapu. Pouzdano znam da je dobijao priijetnje zbog pristupanja u RZB, ali covjek fura svoj film. Za ne-livnjake, ponsno mogu reci da se Livno nikada nije dicilo ustaslukom (mada uvijek ima izroda tipa Penjak, Peric, Bakovic, ...)
Haj nek si nam ti sretan sto je on biznismen a znamo kakve su to postenjacine u ovoj drzavi ili mozda sebe branis?