Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su samo divne diplome iz Gornje i Donje Surdulice.
Kakvi ste vi komedijaši. Ova šestorka je dno dna!
@lejlalex ko ova vlada prije ti bila bolja, jel??
@lejlalex Vrh vrhova za sve prosle vlade u KS...., a sad mirna SDA uhljebice, ovi ce u stranci biti veoma zadovoljni kad im pokazes komentar.
I od svih imenovanih samo je Suad Drpljanin turisticki radnik a jedan od USLOVA je bio da kandidat ima iskustvo I dobar rezultat u obavljanju turističkih poslova. Taman kad pomislim da se u Sarajevu politika izbora zaposlenih mijenja, pročitam ovu vijest.
Mislim da pored imena netreba stavljati diplome to nema smisla ionako ih je pola kupljenih.
Nije mi jasno sta ce nadzorni odbori i zasto ih placati. Drzavne firme, kantonalne i opcinske rreba da nadgleda vlast s tih nivoa tj da svaki mjesec daju izvjestaje opcini, kantonu ili federaciji tj drzavi i cemu placanje kada vijecnici to moraju nadgledati jer su oni vlasnici i osnivaci i finansijeri.
Hoće li ikad običan narod u nadzorne odbore ili ljudi sa biroa ?
gdje ima el camino breaking bad sa prevodom kad nadjete javite
Ovaj Helic je iz Rogatice, Dinin rodjak
Pa dobro jeste da je Rogatica mala ,ali sumnjam da su svi baš familija :) SDA botino hahahaha to što se vi bubate u toj vašoj sekti samo međusobno ne znači da i normalan narod to praktikuje.. Bolesnici
Nije botina.Jeste mu Helic rodjak,jeste.Seljacine iz Pizdica i on i Konakovic
Koliko vidim DF i SBB tj. SDA-ovi saveznici su gurnuli ljude po stranackoj pripadnosti. Konakovic i Nasa Stranka su u koaliciji sa njima samo zato sto moraju.
Sajlom samo ako je svajcarci ispituju i to svake godine.
Hahaha, maloprije se Naša stranka hvali! Ovo je vic. Ova turistička zajednica puna afera, treba je zatvoriti. Ne može to valjati kad je Konakovic to ustanovio :]]