Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad opet nazad u kameno doba vladavine zelenih vazala i monarha.
Cestitam ovoj novoj multi kulti vladi. Odlican tandem su SDA/DF/SBB, puno bolje od ovih komunjarica koje zanima samo Republika Sarajevo. Oni su se proglasili nakon 5 dana najboljom vladom, a ja cu odmah reci: OVO JE NAJBOLJA VLADA IKAD. SAMO NAPRIJED
@PupanOždrljić prikljuci aparate fgrovcima aaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najzagadjeniji zrak, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
@inspekt *** napokon glas naroda da se poštuje, uzelo je malo vremena. Na izborima je narod jedno rekao a Dino, Damir i peđa hoće drugo, nazor. Pa ne ide drugovi i drugarice.
@inspekt iskreno ja ne mogu ovo ni zamisliti a kamoli shvatiti
Sliku vašu ljubim, vidi ih...rodila ih majka....uh jadni mi...Bog nama ne može pomoći, samo ne znam dokle ćete biti toliki debili, sebe izuzimam S PRAVOM!
Sad ide kupovina novih automobila, pa onda osvetoljubivost prema svima koji su ih pogrešno pogledali i tako sve u krug.
Gledah botova što su se pokrenuli, kao misle narod će i slijedećih 20 godina iste birati. Još malo i odoše SDA govna nakon ovog skandala u septičku jamu, neće ih ni biti nakon izbora.
Bravo odlicna vlada
Željko I fahro ovo vam je zadnja izdaja da znate
Tutti Frutti
Skandalozno ,!! Martin Scorsese jedva spriječio tucu izmedju Pacina iDe Nira koja je izbila nakon sto je proslavljeni reziser najavio snimanje novog filma o mafiji,naime,slavni glumci su se posvađali oko toga ko ce glumiti Baketa a ko Fahru..Martin se još pozalio da je nemoguće naci pravu glumicu da iznese jedan takav lik kao sto je Baketova supruga,jer odglumiti takav lik ostavlja trajne posljedice po glumca..
Napokon.Kome krivo,nek se ljuti,kome nije dobro je.Nek nije ni Konjakovic i njegovi sljedbenici koji bi i živote dali za fotelje.
Za fotelju ce i guzice dati a ne obraz...
Dabogda vam zadnje bilo.
znači još jedan papak ispo
Čestitam
Podrška SBBu
Bravo, samo naprijes
Nije mi jasno tolike godine vladati i biti najsiromašniji,najgluplji,najkoruptivniji,najraseljeniji..itd i pritom znajući da se promjene društva jedino mogu desiti iz glavnog grada pa neće revolucija krenuti iz npr Živinica i takvu historijsku sansu propustiti....a ZNAJUCI na kakav način su srušili ovu vladu i sve ono sto se danas izdesavalo...pa Željko majku mu sto nas to ubio majke ti..o onom lihvaru ne treba trošiti tastaturu