Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce ta krezava debela spodoba,sitni djeparos i sibicar sa vojnickog,sto je po dijaspori nanama krao novcanike... ebem ja mater i tim ministrima sto su glasali za njega a pogotovo pedofilu vesku drljaci! sad moze nastaviti ici po ulici i nuditi poslove u piu za 5000 km!
Nažalost, sve što si napisao je tačno :( Ovo je katastrofa
Pa nije ni cudo, ipak je Fahro ubijedjen da ce njegov clan biti oslobodjen, a zbog cinjenice da Fahro vedri i oblaci u pravosudju...tako da ce u potpunosti biti ispostovana presumpcija nevinosti.
Konakoviceva ekspertna vlada
SBB je kao nekada S BiH hocemo funkciem i uvijek cemo u vlast a necemo postivanje zakona i odgovornost
sta ce ta krezava debela spodoba,sitni djeparos i sibicar sa vojnickog,sto je po dijaspori nanama krao novcanike... ebem ja mater i tim ministrima sto su glasali za njega a pogotovo pedofilu vesku drljaci!
SBB dno dna! Dio koalicije koja je trenutno u vlasti a izbjegava odgovornost za postojeće stanje! Uhljebi, namjesti pos'o, klepi tender - na to se svela politka SBB-a!
Država za rođaka.
Šta očekivati od SBB stranke-----
pa imal iko normalan da normalnog imenuje na poziciju kad ce proc vrijeme da preduslov bude da nije bio u zatvoru ili se vodi krivicni postupak kad ce normalizacija
I rece FahrudIN moju stranku ne zanimaju pozicije ni ministarske fotelje😂😂😂
Pu mater vam.lopovsku.....
Sve se mijenja, samo je Raska vječna. ;-)
Ostavljaju namjerno posao buducoj vladi da to sve razrijesi po kratkom postupku.Dzaba vam ta nova postavljanja ljudi se raduju a radost kratkoh daha
nisam znao da je nadzorni odbor profesionalni posao pa mora imati 5 godina iskustva. znaci ko upadne u nadzorne i upravne odbore jednom moze tu biti citav zivot dok uzima platu na svom regularnom poslu. kakva ste vi bagra sve do jednog i iz sve i jedne stranke fuj
Pa zato je i imenovan