Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne važi to kod nas, ukro bi ti prvo mobitel pa bi ti onda pomogao
ukro' bi ti telefon i snimao bi te sa njim dok umires :D
jeste pa da me zena pita koja ti je ovo pod imenom ICE
...vanilla? :)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Kao spasilac i kolega ljudima iz ostalih sluzbi sigurnosti koji su tu bez obzira na doba dana, praznik i privatne obaveze, uzasnut sam komentarima i koliko plitko razmisljate...naravno da vam niko nece roviti po telefonu na mjestu nesrece jer za to prosto nema vremena al ovaj broj stedi dragocjeno vrijeme ako vam npr treba krv organili nesto sl... a pitajte roditeljekoliko bi im znacila sekunda u takvim situacijama... u mom telefonu pod ice je meni i mojoj porodici bliska osoba, koja ce u takvim situacijama biti pribrana brza i efikasna, iste krvne grupe kao ja i dobro upoznata sa procedurama utakvim situacijama... shvatite ovo kao dobronamjeran savjet i po nasem starom dobrom obicaju cu zavrsiti sa: "Tu smo za vas al da Bog da vam nikad ne zatrebali!"
Imam od Ismire koju zovem Ice
Kod mene kad me zove otac piše "POŽURI" a kad me zove mama, piše "HAJDE KUĆI". Jer to su najčešće izgovorene riječi u razgovoru sa roditeljima preko mobitela.
Obavezno zakljucati telefon pinom
dovoljno je da vide s kim unesreceni ima najvise ostvarenih poziva I to je to... hajmo jos malo izmisljati toplu vodu...
glupost
Mala smo mi sredina za to. Svak svakoga poznaje i sve se brzo dozna i bez telefona :)
Nemam mobitel, uzgajam golubove na balkonu
Kakvi su naši policajci i bolničari, vjerovatno bi sebi prebacili kredit i bacili SIM karticu u Miljacku
a mi koji nemamo mobitela? šta ćemo mi?
Ko vas hebe, vi ste davno umrli :P
Ako ce ti pomoci, pomoci ce ti, a ako si vec mrtav pa da nazovu nekog da obavijeste, onda vise nije ni vazno, barem za tebe. Nace vec nekog u imeniku, jer svi imamo u imeniku Kuca/Home ili Mama/Mom ili Tata/Dad, ili Office, ili nest takvo, ko je imalo normalan snaci ce se u imeniku.
Nažalost ovo nije istina. Radi se o dezinformaciji koja se kroz emailove pojavljuje već osam godina. Detaljnije: http://www.hoax-slayer.com/ice-campaign-email.html
Klasično kopiranje vijesti i članaka. Niko više ne provjerava informaciju koju plasira, niti ispravlja pravopisne greške. A sebe nazivaju novinarima. Portali su postali sramota za novinarstvo. Naravno, čast ljudima koji svoj posao rade kvalitetno i koji zaslužuju zvanje novinara.
Izgleda, ni ti nisi pročitao to što si postavio. "Information in the message is valid. Back in 2005, an article on the East Anglian Ambulance Service website offered more information about the ICE campaign. In April 2005, clinical team leader Bob Brotchie, launched the UK based ICE campaign with support from Vodafone." Svejedno, hvala na linku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cekaj, prvo cemo mu pregledati mobitel pa mu pomoci? Niko vam nece gledati u vas imenik, nego vam pomoci onako kako najbolje zna ;)
Ili će vam čitati poruke :D