Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cava je razuman covjek, vjerovatno je covjek koji razumije i drugu stranu ali bi cinio sve da RS opstane . Moze nam se to ne dopadat, ali se prema tome treba imati respect kada dolazi od normalnih osoba. Sve se mijenja kada laktaski lakrdijas pocne \"braniti\" RS-u. To govnno odmah pocne da vrijedja drugu stranu i tu odmah dodje do svadje. Pogotovo sto i druga strana ima i te kako dobre argumente da adekvatno odgovori na vrijednaje. Niko ne ce dopustiti svinjama poput Kurradjica a sada i laktasenka da prijete genocidom bez odgovora. 91 nije niko uhapsio kurradjica za takve prijetnje pa se desio genocid.
nisam onaj sto uvijek pita al\' i mene vala bas zanima sta kaze reis na ovo
Cova je skroz opusten. Hoda sam po gradu a i raja (gradska) ga gotivi. Jedini covjek koji je u ovim teskim vremenima razmisljao postaviti novi ski lift na Starcevici(BL). Dobar garant al kara ga laktaski hrmpalija, daje mu vazduh na slamku......
E jest ovaj dodik govno.
Iako bi se i Čaviću moglo naći milion mana, ipak kao Bošnjak (što ne bi trebalo biti važno, ali čisto da spriječim bilo kakve konatacije u pogledu mog mišljenja) moram priznati da je on jedan od rijetkih političara s kojim se moglo razgovarati i dogovarati i dok je on bio na vlasti BiH se lagano kretala naprijed. Kako je na vlast došao \"progresivni, proevropski\" Dodik sve se u BiH totalno strmoglavilo.
Ja samo znam da, kako je Dodo dosao na vlast, u BiH se stanje pogorsalo!
KAKO SE ONO KAŽE U RS-U: \"DOK JE ČAVE BIĆE TRAVE\"
i milorad dodik je isto pricao dok je bio opozicija...svi su oni u 5 grama
ja kao bosnjak mu skidam kapu, pravo pozitivna licnost
meni se cini da je on nekako jedini od srpskih politicara koji ne zivi u proslosti i velikoj srbiji a mozda i grijesim vrijeme ce pokazati xD