Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govori o demokratizaciji partije a partija prenosi sve ovlasti novim statutom u centar. Kantoni nece imati vise gotovo nikakvih prava. Znaci izvrsena je centralizacija moći u *sdpu sto znači da sdp postaje lagano diktatura. Moć će imati sarajevo odnosno grupica u vrhu a vi na terenu koji ginete skupljate glasove možete se lagano...hmmm. kommtaš lave moj sdpeovski. Sretno.
Odvojili su Niksic i ekipa oko njega, Denisa i Jasmina od ostatka TK. Na sljedecim izborima pustaju ih niz vodu tako da su narednih 15 god mrtvi. Samo ne kontaju da ce iduci ovim smjerom i SDP biti na izdisaju. To potvrdjuje kako ga vode u KS gdje su priljepak NSu.
@500gMijenjanjaDNA ovako se Dzasmin rijesio Bijedica i napravio ga beznacajnim likom na SDP sceni radi koketiranja sa SDA. Nekadasnji suradnik u plehanju po usima obicnog naroda ode niz wc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Odista ga zovu faraon. Pola kabineta mu je pred sudom ili vec osudjeno po nekim stavkama npr Aid Berbic koji je obnasao more funkcija ujedno i direktor komunalnih poslova op. Tuzla, direktor vodovoda, direktor Okk Sloboda, nadzorni odbor razvojne banke a covjek vec osudjen za nesavjesan rad u sluzbi. Doduse Berbici su u opcini TZ jos od vremena Beslagica (familija) tako da je jasmin u njihovoj kriminogenoj druzbi samo prolazni lik
@podebavac mogli bi pisati do ujutro o kriminalcima iz opcine, gosp. Delic osudjeni lik za privredni kriminal i utaju 5 mil je gradski pravobranilac pa boze mili do kada. Sdp i Sda se nipocemu nerazlikuju dodajmo tu i pda imate politicke kriminalce tk zadnjih 30 godina
čovjek koji je 20 godina gradonačelnik priča o demokratičnosti.vrlo zanimljivo.
ma jašta...centralizujete se do bola i koncentrisete moc
Ovaj čovjek, voljeli ga ili ne voljeli, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav je, preporodio je Tuzlu. Mi ovdje znamo dobro na šta je ličila tzv. Pinga (sada Panonsko), Trg slobode (ispred bivše opštine), sjeverna (grbava) magistrala, gradski park i naravno ono najvažnije, redukcija vode koja je ukinuta nakon 70 godina. Biće gradonačelnik dok ljudi za njega glasaju, a za sada glasaju tako da uvijek dobije više od 50% glasova.
Izbori za GO. Ponavljanje čitanja rezultata koji su bili različiti od prvobitnih, kada su vidjeli da njihovi "favoriti" nisu ušli ušli. Čista namještaljka. Sramota.
Šta se vi brinete sa sdp za vas je sdp atomska fizika vi ste polusvijet koji kasni stotinama godina.SDP je demokrtaska stranka a sda df sbb snsd hdz su fašističke stranke.
Čuti 'SDP" i "neograničena moć' u istoj rečenici je tako smješno...
Što je najsmešnije, SDP nije sahranila SDA nego sam SDP. Likovi su se jednostavno pogubili u čitavoj toj političkoj bari u kojoj se štimaju fotelje koje imaju okačene cijene (visine plata) od par hiljada KM. I kažu oni da su radnička partija. Ja ih pitah: Kako?
Dan kada se SDP vratio 100 g. unazad.
Ovaj lik opstaje samo iz razloga što je isilovska SDA jedina alternativa. Da postoji normalna alternativa, ne bi ga na mapi bilo.
Imamoglu 😂😂😂
@HarryCallahan faraon Imamotep I
Ma ja,jebes kantonalne odbore,lakse je Niksiću kontrolisat opstinske organizacije
Ma to je bio zahtjev Jasmina da ne zavisi od KO.
unlimited power
Iz SA je 25% clanova GO. SDP Gradaca, Gracanice i Lukavaca je osvojiio 20k glasova i imaju 3600 clanova i 6 clanova u GO. Stari Grad SA osvojio 2200 glasova, 606 clanova i 5 clanova GO i 2 clana odbora :) Ovo se ne bi desilo da Denis i Jasmin nisu stali na stranu okupljenu oko Niksica. Za gradjane TZ od juce su postali domaci izdajnici.