Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Imamovicu koji ste vi dupelisci i poltroni, bez svoga ja
Pokazao ti svoju socijaldemokratiju skrnavljenjem povelje Kulina Bana
jel ovaj ikad osiguro narodu da se usele u zgradu u po tuzle koja je gotova godinama a nema struje i vode lik neda...a ljudi cekaju preko 10 godina da usela,rijesi to makar jarane pusti suplje o nerki
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa odlaskom Nijaza SDP ne postoji.
Nekim snagama cilj je da novi predsjednik SDP-a bude iz Tuzle. Nedosanjani san jednog provincijalca.
Nikšić i ekipa vode SDP u sigurnu propast
Kojović je tvoj predsjednik ,vidiš da ti Neru vrti ko na ražnju...
Unistio Tuzlu
Mi Tuzlaci smo izmuženi totalno . Mi smo sad žešća sirotinja u BiH . Dok je BiH hvalila Imamovića on je od nas Tuzlaka napravio gradsku sirotinju koja mašta da ode u Njemačku . Ako ne vjerujete pitajte običnog Tuzlaka .
Zato ste ga, vjerovatno, ponovo izabrali?
Neko ti jaranika.Bljak
Pa zbog njega ogadila mi se sdp.
Zašto Bogić Bogićević nije predsjednik SDPa?!!! Tako bi mogao (ili bi mogli) daleko više uraditi nego da je na funkciji gradonačelnika! Izgleda da to nekome nije u interesu?!🤔
Jakog ti predsjednika..
Rusite vi sami sebe ,mamu vam jugobali.sku
@Salvation Jedan TUZLAK....NIKADA ne bi rekao,a ni pomislio nesto tako kao ti...toliko o tebi kao ' TuzlOOku ' Cuj ogavni pravoslavci ccccc Gofno jedno levatsko, smrdis ko jala u avgustu.Ne lozi raju DZABA, kada si onaj s dna kace, levat pridosli...Tik Tak!
Joj i ovaj se iblehaš toliko izlizao, tu su mi negdej i on i (S)kaka, a i Nerko ljigavi. Njihova je ideologija potpuno ista: čuvaj stolicu dok ne pocrkaju, a i tada, ako može ostavi je us,rdjenu nekom svom.
Sami ce te sami to uraditi Imamovicu.
Viriš mu iz guze Imamoviću
Nemam neki hvalospjev o Imamovicu.HARD RESET dolazi uskoro....sjeticemo se samo izjava Imamovica, Niksica, Radoncica, IzmetBegovica i ostale SVITE tokom 2014-te.Uzeli su nas na PLENUME( svoj teren ).Sljedeci protesti ce imati JASAN plan rada, protesta i NAJBITNIJU stvar STA NAKON?!!! Tik Tak...Ukidamo vas sve.