Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK,LJUDI PO JAVNIM KUHINJAMA POTENO KRUHA NEMAKU POLITICARI SE ZA IZBORE PARAMA RAZBACUJU,TUZLAK.
Srećom, takvih bolesnici SDPBiH ne trebaju. Hajde TI lijepo u šumu, među svoje pa nek ti babin sin priča bajke! Niste više bitni, srećom!
BOLJE TI JE NEMOJ,SJEDI I UCI.
meni je iskreno žao sto ću morati i ove godine glasati za SDA, to samo zato sto moram obaviti svoju gradjansku duznost i i zabrati manje zlo koje se sprema, i doista nisam zadovoljan politikom SDA i ne halalim im glas ali ipak moram za njih glasati jer kad vidim ove SDPovce kako lazu želdac mi se okrene. Glasao bih za Mirnesa Ajanovica ali on je usamljen u svojoj stranci, das glas njemu i uz njega dobije druge parazite koji bi bili jos gori od ovih sada. Ali SDPu nikada ne bih dao glas. Nikada, nikada.
SEKULARIZAM -SUNOVRATIZAM. DEMOKRATIJA VLADAVINA NARODA-PO ISLAMU VLAST PRIPADA ALLAHU. ..
uh, ovdje ima bar 50 posto zrelih da se nađe iza rešetaka
http://tr1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/780/KOMUNIZAM_U_ZASJEDI
SDP I ROĐENI DO GROBA !!!! SDP SDP SDP SDP SDP !!! DOSTA JE NACIONALISTA !!! DOSTA !!!
yebo partiju za koju će glasati pipo !!!
VIDIM, SAD SMO U BLAGOSTANJU BAS :-)))
Rado bih da sam u Tuzli pa da na ovoj kantonalnoj razini dam glas za SDP, i budem sretan... A ovi iz CCI nek i dalje lazu kako je u Tuzli lose... \"nezaposlenih za 5.000 više nego 2006. godine, socijalno nezbrinutim je sve teže, bez zdravstvene zaštite je i dalje 50.000 građana, privatizacija i gazdovanje javnim preduzećima neefikasno, a ekonomski pokazatelji ukazuju da privreda radi u gubicima“, kazao je Muris Bulić, predjednik CCI Tuzla.\" Ne moze u Tuzli biti lose, pa tamo je SDP, oni samo zaposljavaju, rade... Smrc, smrc, hocu i ja u Tuzlu, pa da budem zaposlen... Pusite me odavle, iz ovog Kanton-a Sarajevo (gdje vladaju SDA-ZABiH), hajd bar me pustite u Grad Srajevo (vlada SDP)..
ko je bio u partiji imao je privilegije a,ko nije nije mogao imati ni posteno krevet a,kamoli stan.
Odite do Konjica pa pogledajte atomsko skloniste sto ga je napravio bivsij rezim za partijsku elitu.toliko o tkz. bratstvu i jedinstvu.Danas mlade gerenaracije zanju sto su odreden broj starijih sijali,sve korov do korova.
Molim dragog Boga da svi Bosanci i Hercegovci dobro razmisle kad krenu na izbore......daj da vidimo da li će nam biti bolje sa SDP.......ovu bandu ne mogu više gledati....ako nam ne bude bolje i njih ćemo mijenjati 2014......samo promjene...
I na ovim cu izborima, kao i do sada glasati za SDP. Najvise zbog Denisa Becirovica, za kojeg vjerujem da je najsrcaniji i najiskreniji zagovarac ideje (i djel (a)ovanja) socijaldemorkatije na ovim prostorima. Na zalost, zbog karijerista namazanih svim bojama, poput onog sirovine Suljagica, koji, boze me oprosti, sad ispade veci SDP-ovac od Lagumdzije, mogu samo reci ove godine glasam za najbolje od najgorih.