Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontam dok čitam ove objave sa fb da neki nabildani istrenirani tip. Kad pogleda sliku sve mi bi jasno da se radi o nekom antisocijalnom tipu koji da krava nosi gaće nebi uzivo vidio rupu. Lik istfrustiran ružan sad ga spopao svrbopuc. Nejebica je u proljece zafrkana. Idi ti uhvati makar babu nabi ako imas na sto da tu frustraciju izbacis.
Najzalosnije je to sto ove prijetnje niko ne shvata ozbiljno .. 😒
OVOGA SMRADA TREBA UHFATITI PA MU JEBATI MAJKU KROZ MAJKU.TREBALO BI MU DUPE RASCEPITI.MI MUSLIMANI SMO ZA MIR, HOCENO SUZIVOT, HOCEMO UZAJAMNO POSTOVANJE, ALI NECEMO TEROR I NECEMO DA NAM NIKO PRIJETI.USTATI MORAMO I PO CJENI SVEGA UKINUTI ZLOCINACKI ENTITET"REPUBLIKU"SE-RE,I NE STATI DOK SE NE PORAZI SRBO CETNICKI NACIONALIZAM. NIT JEDAN MUSLIMAN NE SMIJE IMATI STRAHA OD OVIH GOVNJAVIH NEOPRANIH TERORISTA I DZUNUPA.
Nesto su strasljivi ovi bohsnjoooci...
Samo ako se desi sta ovom imamu ili kojem Bosnjaku kojem je prijetito a nije se reagovalo od strane instituacija odmah dici PROTESTE SIROM BIH
Nakon terorističkog napada na Novom Zelandu, sve ovakve poruke tretirati kao pokušaj terorističkog napada i sankcionisanje 5 do 10 godina u prdekanu! Druge nema.
Rasan Njemački Ovčar i izrod od čovjeka, ne bi se nikad čulo za njega da nije ovakve bljuvoštine pisao!
Emir Nuhic udarao je djecu na mektebskoj nastavi dok je radio u zenickoj dzamiji.
Hahhaha ovaj debil je za odstrela. Pa, pola cetnika bi ga ustrijelilo zbog debilizma...hahaha smijesno Bgm
Boze sacuvaj kakvi poremeceni umovi postoje... Pronaci pod hitno i javno objesiti nek se svijet zgrazava 15 dana pa i tinejdzeri koje su mamica i tatica odgojili u nacionalizmu nek nauce lekciju!
I ovo je još jedan od pokušaja da se povratak u BiH terorista iz redova ISILa, stavi u drugi plan, gurne pod tepih. Podal i pokvaren. Ko može reći da ovu prijetnju upućuje stvarni lik iz ove pričice za malu djecu.
Ako je tacno sve mislim da bih vlast ma cija bila treba li uhapsit smece i u zatvor nek se dobro ohladi. ili nek misle da je glupost pa nek opet uleti kreten u kakvu Dzamiju ili neki skup pa nek ubija redom a onda ce neko sjetit da su trebali nesto uradit.
Još nešto pošto bi mi bio dug komentar. Neki dan gledam na FTV-u prilog i voditeljica na početku priloga kaže Bosanski Novi a na kraju Novi Grad isti prilog Trebamo insistirati da se vrate i govore u medijima stari prijeratni nazivi gradova kako je to po ustavu i zakonu države BiH i to Bosanski Novi, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Bosanski Šamac.....
Lik koji prijeti je ograničen kao balkon samo ga SIPA treba pozvati na informativni razgovor i to mu više ni na kraj pameti nebi palo. A na ono četničko postrojavanje treba poslati državne BiH specijalce i rastjerati ekstremiste, isto tako i Bošnjačke, Hrvatske i Srpske. Kad to bude a to je uskoro ABDA država će bit uređena.....
ma ovaj debeli gmaz moze samo preko world of warcrafita prijetnje izvršiti
Vidi se iz aviona da ovaj SMRDIN bazdi na čvarke. Kao i 97% njihove populacije! Zato ja samo sadim VRBE u svojoj bašči.
Ovaj nije sav svoj. Vrane mu popile i ono malo mozga ako ga je uopste imao.