{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ilija Jurišić iz bolnice poručio: Istina će pobijediti

8.12.2013. u 10:40
51
97
Ilija Jurišić iz bolnice poručio: Istina će pobijediti
51
Ilija Jurišić iz bolnice poručio: Istina će pobijediti
Ilija Jurišić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Ratni starješina bh. policije Ilija Jurišić, koji se nalazi na liječenju na Internoj klinici UKC Tuzla, posredstvom Fondacije Istina, pravda, pomirenje obratio se javnosti.
"Ja se borim da operem ukaljani mi obraz, ali ja se borim i za istinu o agresiju na moj grad i moju državu. Naglašavam da imam puno povjerenje u moj tim odbrane na čelu sa advokatom Đorđem Dozetom i Fondacijom Istina, pravda, pomirenje, koja mu pruža svu logističku podršku. Koliko mi moje zdravstveno stanje bude dozvoljavalo, nastavit ću borbu za istinu. Meni i mom gradu ukaljan je obraz u Beogradu i tamo ćemo se odbraniti. Ja vjerujem u istinu i ona će, kad-tad, pobijediti", kaže se u obraćanju javnosti Ilije Jurišića.

On se zahvalio svima koji su mu uputili podršku i zaželjeli uspješno ozdravljenje, a posebno ljekarima i medicinskom osoblju Interne klinike UKC-a - Kardiološko odjeljenje Tuzla, na čelu sa načelnikom Klinike dr. Emirom Hodžićem i šefom odjeljenja dr. Zumretom Kušljugić.

"Zahvaljujući njima uspješno se nosim sa zdravstvenim problemima koje prouzrokuje i neprofesionalno ponašanje beogradskog pravosuđa", rekao je Jurišić kojeg je sud u Beogradu nepravomoćno osudio na 12 godina zatvora zbog slučaja Brčanska Malta.

"Hvala predstavanicima gradske vlasti Tuzle na čelu sa načelnikom Jasminom Imamovićem koji su me posjetili u bolnici, kao i mojim kolegama vijećnicima Općinskog vijeća Tuzla. Hvala i medijima na pažnji koju su poklonili mom slučaju", dodao je ovaj Tuzlak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: