Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pappak odakle god su tablice Pardon Papak koji se ne smije zaustaviti jer je malo skuplji auto* POLICIJO RADI NESTO
Sacekajmo debile iz Zenice da im prenesu auto preko kolone.
Vec par dana se kurči po Sarajevu, ovo je garant žurio kod Brajlovića jer on voli ove sa ovim tablicama. Da ovako u Beogradu auto bosanskih tablica po trotoaru neko provoza, ja mislim da bi mu auto bilo slupano ili zapaljeno istu noć. Samo smo mi idioti snishodljivci prema svima. Fuj mentaliteta podanickog.
Da nije Marija Šerifović 😄
Ma napistite mu prekrshaj za 40KM!!! Da ga naucimo pameti…
Ljudi ne dirajte!!! to je bakirovo sluzbeno vozilo…
Klosar
Eto pa vi placajte parking beogradjanima, pa onda na to sve dodju i poseru se na to...
Ono je bila obicna porodica u turistickoj posjeti, a ovo je garand SANDZAKLIJA krkanski neotesani koji si je umislio da je Sarajevo "NJEGOVO"...st#ka nevaspitana seljoberska!
Ma nece ovi nasi kokosari drotovi da se zamjeraju sa srbima nije bitno jesu li sandze, Lakse je dijasporce gulit . To su uglavnom pickice protjerane sa i okolo drine. Oni i neznaju sta je disciplina higijena i kultura.
Policija da nadje klošara i kazni ga žestoko!
Zato ga niste zapalili?
Sad ce Sejo gume zamjenit’. Cudo nevidjeno
Sta i kad ga lociraju dobit ce kaznu od citavih 40 km. Kaznena politika je rak rana opce kulture u Sarajevu. ...Ovo je garant sandzo sa BG tablicama.
Ako sam ja na Ilidžu...
Ovaj audi je neki dan projurio pored mene kod scc,ja se skamenio.
Sandzaklija neka sigurno, ne vjerujem da je ovo rijec o nekom vlahu.
Ebem ti majku
prvo ide procjena MUP-a da li se je pametno zamjerati s vlasnikom auta, a tek onda eventualno pozivanje na odgovornost.