Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite bjedu dalje, mamu vam ko fol cuvate nam bagro drzavu a ljudi davno usli kroz granicu
Kako se može ući ilegalno u zemlju? Šta rade BH granična policija ? Je li za to dobijaju redovne plate ? Da li će neko odgovarati za ovo ili će se povećati broj neradnika u Graničnoj policiji ? Ili opet po starom, niko nije kriv?
Pitanje konduktera za migrante u vozu iz Doboja: Šta ste vi ovdje??? Pa, mi smo akumuljatorrr...
Narode slobodno udrite ove parazite, za one koji udju ilegalno u drzavu ne vaze zakoni mozes im i ispucati nekoliko metaka u vugla, u najboljem slucaju
Ovo je cilj mnogih fondacija od Sorosa da promjeni strukturu stanovnistva , nista nije slucajno i sve se radi koordinirano.To su organizacije koje zastupaju otvorana drustva bez granica.Ima sve na you tubu objasnjeno sve i zato nase vlasti uopste ne reagiraju.
de link
A jel´bas objasnjeno na you tube? :D Ziv bio, kako ce neki jadni Indijac i jos jadniji Pakistanac izmijeniti strukturu stanovnistva. :D Jedino ako se izmedju sebe izrazmnoze, pod uslovom neke nove evolucije jer ni Indijke a ni Pakistanke nema u blizini. :D A i jest nam jaka struktura inace...