Pod istim krovom
0
Igrajte se, narodi
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\" Mi ovdje nismo dobili svog Stevea Jobsa, Bill Gatesa ili Teda Turnera, nego nekakve orijentalne inačice finasijskih oligarha, (polu)kabadahije, ubojice i varalice u preuskim odijelima i blindiranim džipovima.\" Apsolutna činjenica!...na žalost.... Samim tim, nije li vrijeme da se neko Čestit potrudi da napravi nekakv priručnik za preživljavanje Čestitog svijeta na ovom i sličnim prostorima?
... kakvo glorificiranje doprinos NK radnika ... cuj, oni dizali ekonomiju :) valjda su priodavali ono sto su znali - svoj fizicki rad, tamo gdje su bili dobro placeni ... BTW manjine tamo imaju puno veca prava, iako obuhvataju i kategorije onih koji jos nisu svaladali jezik drzave cije su drzavljanstvo dobili, nego manjine u ovoj zemlji, koje su domicilne pa hajdemo malo pomesti ispred svojih vrata!
Imenujem se Mujo in vsak teden igram loto...
Svaka cast, komentar je 100% uredu.
ovaj frajer je najveci ublehas bh. novinarstva.
ringe ringe jaja doso cika paja..
buriću ublehšu !!!
a je´l se moze online igrat iz Crne Gore