Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas startajte sa GRAĐANSKOM KOLAICIJOM .... Izbori 2018 se mogu dobiti ako se : 1.Formira gRAĐANSKA KOLAICIJA 2.Kontinuirano bude radilo na masovnom izlasku na izbore (min63%) 3.Obezbjedi regularnost izbora po svakom kriteriju
Neznam hoce li NASA STRANKA sa vama
Super ako ovo stvarno misle. Respect.
Igor Kamočaji je u pravu. Mislim da je jedan od sposobnijih kadrova SDP-a, koji se, na žalost, *utopio* U opštem sunovratu partije. Priznajem mu da je, kao direktor Zavoda za zapošljavanje KS, uradio dobru reorganizaciju službe i time smanjio gužve i čekanja u centrima. Ljubaznost i efikasnost zaposlenika sa osjetno popravila, tako da je stres korisnika smanjen na minimum. Hvala mu za to od mene.
Ja se ne bi sa vama talio ni za cigare
Isti lagumđija mali,ko da mu je stari ,prevarant obični
sdp smece stranka ,čak je i sda bolji od njih
Naša stranka opoziciona. Uz starvičnu šrdnju sa predsjendikom Peđom, kriminalci SDA iz PArlamenta su se javno pred kamerama TV SA šprdali kako su opozicionoj NAŠOJ STRANCi dali da pripremi zakon o dokazivanju porijekla imovine a oni to nisu znali URADITI, pa zato OPOZICIJA NE SMIJE TRAŽITI TAJ ZAKON a POZICIJA hahahahhahahhahahahhahahahahhahahhahah pa nisu se Fahro i neimar BAkir najeli bunike !! :))99 Uz dobacivanja da čitava stranka može stati u lift !
Od 40 milijardi EURA koje se SDA I SBB mafiji može oduzeti PO ZAKONU O DOKAZIVANJU PORIJEKLA IMOVINE, svima u BiH može biti bolje neg u Švicarskoj. Plan opozicije je jasan: Hoćete platu veću od 300 KM ? Dođite i glasajte za nas ! Neko vam obećo da vam je sa platom EU već u PONEDELJAK ? AKO JE TAKO NEK VAM ODMAH UDUPLAJU PLATU ! Fadil smanjuje peMzije, pa recite im ko je kriv. Njegova stranka. NEma djece ? Nije SDP kriv. NEMA POSLA ?
fog seller
kakva debilna faca...
Za vladavine SDP ,crno bilo da ne moze crnje,sav belaj Bosanski je njihovo maslo Oni nisu ni desni ,ni lijevi ,ni centar oni su saka jada,ama gori i od Dodika Sve sto se pripisuje da nevalja SDA,to se zacelo u njihovoj vladavini Jebo ih drug Tito i Kardelj i moj komsija iz Foce Suljo
E vala imate koga i podržati u pm....
Jedan u nizu ublehaša , uz to gadan za oko.
i treba ih podrzati
Slusajte samo ovoga prevaranta sta govori. Nauzimao se para dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje, sad ima dogovor sa SDA da ostane tamo radit. Najbolji jaran ovome je reketas Garibovic, ne treba nikad vjerovati varalici Kamocajiju. Sto ga vise SDP ne smijeni, covjek je vazda kandidat za sve, sad ce htjeti biti gradonacelnik. Samo tako vratice povjerenje gradjana koje je poljuljano.