Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala, upoznali smo. Poselami i ti njih.
Najjaci komentar hhahahhahhdahah LOL
Mozda je mislio na Turke koji salju nama hurme a u Srbiji otvaraju fabrike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu nama problem Rusija ni njeni građani (Hrišćani ili Muslimani). Problem je politika Rusije koja podržava snage koje žele da unište Bosnu.
Rijetko realan i razuman komentar. 🤝
Upoznali smo vas 90ih kroz veto-a na ukidanje embarga, kroz ruske dobrovoljce koji su ostavili kosti ovdje, kroz neljudsko lobiranje u korist agresora koji misle da ih volite a pokazali ste kako ih volite kad ste ušli u Beograd 1944.
Šta reče i osta živ vidjeli smo mi šta je Rusija devedesetih godina vječiti neprijatelj BiH bio i ostao pokazali ste vi ko ste i šta ste vi šta pobili i poklali najviše muslimana od kako postoi svijet obriši guzicu svojom pričom i daleko ti kuća bila i tvoja i cijele Rusije od BiH fašista isti kao Milošević Karadžić Mladić Šešelj i drugi nema razlike nikakve marš smeće fašističko
Možeš pričati šta hoćeš, situacija je vrlo jasna: Rusija je neprijatelj BiH. Tačka.
🇧🇦🇷🇺🤝
Nisu to maša braća po vjeri, jer po vjeri “braća” ne bi smjela otići u drugu državu, klati i ubijati!
Doslovno niko u historiji nije ubio više muslimana od Rusije, oni su samo u Kazahstanu izvršili genocid ubvši neka 3 miliona Kazahstanaca, kolektivizacijom obradivog zemljišta su naselili Kazahstan etničkim Rusima, a Kazahstanci su postali manjina u svojoj republici SSSR, do danas se Kazahstan nije oporavio a dalja zlodjela da i ne nabrajam.. Rusi nemaju muslimanskog naroda u regionu koji oni nisu tlačili, naj-genocidniji narod svijeta..
Pritom i ti "dobrovoljni muslimanski vojnici" rade to, ne radi nekog iskrenog uvjerenja, već radi ekstremnog siromaštva u kojem se nalaze, u Ukrajinu dobrovoljno jedino idu Dagestanci, Dagestan je najsiromašniji dio rusije. Dagestanci idu u rat da se bore zajedno sa Wagner nacistima i ostatkom rusa, koji Dagestance i kavkažane ne vide kao ljudska bića, već iz očaja, eto toliko je Rusija dobra za muslimane..
KalaBuhokot se opasno uzjogunio. Izgleda da orcima ne ide bas najbolje u Ukrajini? Eno ti Dodika, sa kojim se lizete, pa prvo njemu objasni da hodza ne harlauce sa munare... SIKTER
a ti vaši muslimani nisu Slaveni? Ili ti ni nas ne vidiš ko Slavene Kala boohove
tu Kalabuhov podrzavas srpski genocid nad Bošnjacima. Sve ti dzaba u tom je problem.
Sto se mene tiče, muslimani ne trebaju biti ni na jednu ni na drugu stranu već se brinuti za svoj interes.
Dokle seze ta bahatost, bezobrazluk i vrijedjanje. Koje veze mi, ovdasnji muslimani imamo sa Chechenima u sluzbi diktatorskog rezima i ubijanja civila u Ukrajini??? Na prvu pomislih "je li ovaj lik sav svoj", ali kasnije skontah da je u pitanju namjera izjednacavanja i spajanja nespojivog i jos jednog svodjenja Bosnjaka na vjersku skupinu.
Ma mrs podrzaci genocida.
nemoj nas ponizavti glupi jesno ali ne toliko
Open eyes, open minds….
Nek hvala, Ukrajini su nasa braća a Rusi nikad!
Nacisti ti braca? Braca ti oni koji su snajperima ubijali nasu djecu???