Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ehehhe..kako ce on to sprjecavati kad i sam bastini tradiciju milosevica i karadjica mladica...
Vjernici imaju nevjerojatnu slobodu ovdje. Ako kažeš da ne vjeruješ u BIH si odmah izolovan i postajes društveni neprijatelj broj jedan. Nema veze da li si ti dovoljno stručan u nečemu, ako ne vjeruješ nisi kompetentan.
Gleda Trumpa, vidi Hillary
Cuj on da prica o vjerskim slobodama, a njegovom babi Dodiku smeta arlaukanje sa dzamije??? Pobili su sve sto nije pravoslavno, protjerali sve koji nisu kao oni pogani? Hej Boze, koja drzava i ko se salje u svijet da predstavlja narode iz BiH!
Znaci vjerske slobode, protiv progona, i diskriminacije,a vjere su za progon i diskriminaciju... interesantno... A da jednostavno definisete religiju kao neku vrstu mentalne bolesti? Pa nije normalno da odrasli ljudi imaju imaginarne prijatelje.. Da ja kazem da pricam sa nevidljivim zmajem smjestili bi me u ludnicu, ali ako kazem da pricam sa bogom to je ok, nekako...
@secondtonon3 Znas li kako se planete krecu oko sunca? Ona najbliza suncu ima kracu putanju, one dalje duzu putanju, tako da se ona najbliza najbrze krece oko sunca ... Posmatrajuci galaksiju, ocekivano je isto, ali ... Najdalja zvijezda u odnosu na centar putuje istom brzinom kao i ona najbliza centru! Kako? Crna materija? Materija koja postoji, ali se ne moze detektovati drugacije nego matematickim proracunom ... 😊
ukoliko kazes da pricas sa Bogom i jesi lud
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Serem se na vjerske slobode i na prdimahovinu
sta ce ovaj na tom sastanku pa srusili su, pobili i protjerali sve sto je drugacije i preCednik mu poziva na jos vise rusenja i diskriminacije. bolje bi mu pristajao sastanak sa africkim plemenima mada bi i tamo bio crna ovca.
sta ce ovaj na tom sastanku pa srusili su, pobili i protjerali sve sto je drugacije i preCednik mu poziva na jos vise rusenja i diskriminacije. bolje bi mu pristajao sastanak sa africkim plemenima mada bi i tamo bio crna ovca.