Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj dodika nešto je se ušutio
ako nece nema ni nove vlade /vjerovatno/!
Ovo je fin čovjek, sve obišo, osim Finske. Mile DoDo, završit će u Bg, na porodičnom imanju, na Dedinju. E, srbi, koliko he to Dedinje, ko Popovo polje, samo bolje nađzubreno. Govirim o Dedinju, ne o Popovu. E, jadni srbi!!! Vratite se u Sibir, okle vas u Ecrooi. Ns Bslkanu.
nikada necemo imati boljeg ministra za trilateralne sastanke
NASTALA SI NA KLOZETSKOJ ŠOLJI PJESMO MOJA STOMAČNOG NEMIRA ISKRENO MI RECI,ISKRENO MI RECI JESAM LI BOLJI OD ONOG ENGLEZA ŠEKSPIRA
Jasta vec poslati kakvo odustajane ba jesil normalan.Samo lud i budala moze odustati poput profitera Covica i Laktaskog vepra te blecka Bakira.
Najvaznije da ANP ide dalje i da se nastavi saradnja sa Natom. Ovo je velika pobjeda Bakira, SDA i Bosne i Hercegovine. Između ostalog, lideri stranaka potvrdili su postojeći konsenzus o važnosti napretka Bosne i Hercegovine na putu ka EU i NATO savezu.  
@Analiticar1992 znam da tako pises jer si na budzetu, ali razmisli malo. Ovim potpisom ce te upravo Izetbegovic skinuti sa budzeta jer ako AMP ne bude jedna od prvih akcija novog VM SDA gubi izbore. To je opsti stav becinskog glasackog tijela Bosnjaka.
boze dragi, uvijek imam fobiju kad vidim njega ..
@maric1987 .... Neznaš kud gleda (jel u Srbiju il u BiH)
https://vijesti.ba/clanak/456918/nikada-nije-bilo-vise-bih-a-manje-rs
Optužio je Dodika da dnevno mijenja političko mišljenje i da je pristao na NATO te da se donose odluke za koje je rekao da je siguran da su protiv interesa srpskog naroda. ''Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku'', rekao je Stanić optuživši Dodika "da je istrajan da ostvari svoj san o NATO-u".
Sts nije jasno? OGLASILA SE I AMERIČKA AMBASADA, DODIKU NEĆE BITI DOBRO: „Između ostalog, lideri stranaka potvrdili su postojeći konsenzus o važnosti napretka Bosne i Hercegovine na putu ka EU i NATO SAVEZU“!
@Analiticar1992 potvrde konsenzusa su politicke floskule iz prvih 5 godina poslije rata. Danas, glasaci traze provedbu i realizaciju a za mnoge stvari i izvjestaj o rezultatima. Pozivat ce na odgovornost na prvim narednim izborima.