Komentari (703)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati krmku glavu jarane
@VojislavSeselj Trougao koji Bošnje sanjaju će se samo smanjiti i drugi oblik dobiti, onaj u realnim okvirima njihovog utjecaja. Malo ste se preračunali drugovi, svakom njegovo i svi sretni. Bošnje su nebitne,
@VojislavSeselj ne mogu da ostanu na 23% jer i Babo u Krajini ima neke svoje planove.Kad ih bude realizovao ostace im cca 10% ako i toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
viđo sam ovakve u ratu, uglavnom na ulici, u novim uniformama, uglancanim cipelama i rejbankama ..dobro neko reče, ovi su najveća opasnost za bijelu tehniku
JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!!!!! Bujrum momci ima nas bosanaca i hercegovaca što Vas čekamo ko ozeblo sunce!!!BOSANSKA ČAST vas čeka.
Faca mu bas kao u nekog humanitarca, rodjen za glumca kriminalca
Bosnjaci ne vide globalnu stvarnost..izmedju katolicke(VATIKAN) evrope. (ZIDOVSKE) amerike i prosrpske (RUSIJE)..nema im opstanka..varaju se ako misle da ce im iko pomoci..ikada..tako je bilo kroz cjelu istoriju postojanja bosne...jos ko gluha krmad RAZJEDINJENI U MILION RAZLICITIH STRANAKA SE GLOZE MEDJUSOBNO..umjesto jedinsveno zajedno..ZA OPSTANAK.!
takvi humanitarci poklali su pola podrinja....
SrBska. Ma ja, čim je glavat, mora biti nepismen.
jeli srBska ili srPska cast :D
Dodikova teroristička organizacija
Cehra humanitarca.
JEAU LI TI TO ARAPSKA.SLOVA NA.JAKI BILBIJA....VEC MOZDA BI TI MI MOGLI DOCI NA VRATA DA VISIMO CIM SE BAVIS SA JEDNOM KASIKAROM????
Lik ima turskih gena minimalno 50% prave mongolske crte lica, indijanac..
Znam ja njega išli smo zajedno na časove klavira uvijek je sjedio u prvim redovima, bio uzoran mučenik.
Sami Srbi u RS-u, tj. oni koji nisu bliski strukturama Dodika, trebali bi biti oprezni obzirom da je ovo organizaciju koju bi Dodik iskoristio i protiv njih za uspostavljanje konacne diktature...nadam se da ce mnogi u FBiH izvuci pouke iz ovih pojedinih dogadjaja koji su se desili.
Jeli to isti onaj "humanitarni"rad sto svake godine obiljezavaju "humanitarci"sa ravne gore? Jbg trebao je zapad dati i nacistima pola njmeacke i nazvati je 4 rajh mozda bi i oni postali humanitarci vremenom.....kao sto je himmler bio?
Smješno, kao i sve u ovoj državi. Ministar Sigurnosti iznosi javne podatke, a ako je tako zašto niko ništa ne poduzima. Ovako ispada da je ovo vrlo neozbiljna država u kojoj svako ko je močan može raditi ono što želi, a da pri tome nikome ne polaže račune. Na kraju sve bude šuplja priča za naivne i široke narodne mase. Gospodinu Bilbiji želim sve najbolje, te da nastavi sa humanitarnim aktivnostima koje ga ispunjavaju.
seku ti masnu ebem😎